Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam kilka ciuszków na rozmiar 50. Generalnie mam 56.Od jakiego rozmiaru kupujecie ciuszki? Od 50?
Oki, to ja kupie parę bodziakow i polspichow 56, bo już nie mogę sie opanowaćJa mam kilka ciuszków na rozmiar 50. Generalnie mam 56.
Ja miałam odwrotnie, bo niedoczynność. Dostałam leki i tsh spadło a T4 i fT4 były w normie. Lekkie podwyższenie hormonów na pewno nic strasznego nie zrobi, spokojnie, dostaniesz leki i będzie ok.Dziewczynyny! Czy w pierwszym trymestrze miałyście problemy z tarczyca? Dziś u mnie 11t6d. O dwa tyg temu miałam bardzo niskie TSH 0,008. Podobno tak może być jak hcg jest wysokie. Miała zrobić po dwóch tyg cały panel znowu i dziś takie samo TSH 0,008, ft3 i ft4 trochę podwyższone.
Nigdy nie miałam problemów z hormonami tarczycy,mnie brałam leków, w normie było. A teraz tak się porypalo, powiedzcie mi czy miałyście takie przypadki, boję się że to może zaszkodzić dzieciom![]()
Gdybyś była w ciąży bliźniaczej to lekarz by Ci o tym powiedział, ciąża bliźniaczą wygląda inaczej na usgCześć wszystkim.
Dziewczyny byłam w pn na USG, lekarz zobaczył pęcherzyk ale serduszka jeszcze nie było słychać mam iść na wizytę 11.07.
Po badaniu dał mi wydruki USG. Dopiero później zaczęła je oglądać i widać tak jakby dwa pęcherzyki?? Co o tym myślicie?