agaaataaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny!Witam, w piątek byłam u ginekologa który zobaczył 3 pęcherzyki ciążowe.
Wczoraj kolejna wizyta i tylko jeden, w sumie lekarz coś mówił że jest drugi ale mały.
I tu moje pytanie czy ten mały to może być krwiak? Czy jest szansa, że to ciąża bliźniacza? Zobacz załącznik 1421172Zobacz załącznik 1421173
Wiem,że bardzo chcecie wiedzieć co i jak i szukacie zapewnień.Ale tak na logikę, to przecież to jest forum ,gdzie raczej większość z nas nie studiowalo ileś tam lat i nie szkolilo się w zakresie czytania i robienia USG. Skoro lekarz, który je wykonuje daje Wam takie informacje, to niestety skoro specjalista tak mówi, to pozostaje czekac.
U mnie na pierwszej wizycie był jeden pęcherzyk, nie było widać totalnie nic więcej, a na drugiej z nikąd pojawił się drugi. U Was coś tam jest widać, ale kto to wie co to może być, może być wszystko.
Ja bym nie ośmieliła się nawet komentować tych zdjęć USG bo zwyczajnie nie mam zielonego pojęcia, nie chciałaby też dawać Wam ani nadziei ani Wam odbierać.
Wiem że ciężko nie podchodzić do tego emocjonalnie, bo sama podchodzę. Ale myślę że tylko czas da Wam odpowiedź. Reszta to wróżenie z fusów.
Życzę zdrowej ciąży czy z jednym czy z dwoma dizdiusiami!