Tak będzieDziękuję Kocka, fajne fotki, żeby u mnie też tak wyglądało![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak będzieDziękuję Kocka, fajne fotki, żeby u mnie też tak wyglądało![]()
FajowoCześć, dzisiaj byłam na wizycie u gin i są jednak 2 pęcherzyki ciążowe i to w macicyna razie jestem ostrożna z cieszeniem się.... Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i będą 2 zdrowe bąbelki
Nawet Pani dr była zaskoczona że jednak są 2. Przyrost mojej bety był 129 procent i teraz tak myślę czy nie za mało jeżeli są 2 pęcherzyki
I co u ciebie? Wiadomo już co dalej?W tym tygodniu pójdę jeszcze raz do lekarza. Usg w piątek wykazało oecherzyk 3 mm(w środę nie było go wcale) a czwartkowa beta była ¹800. Zastanawia mnie wysoki poziom progesteronu, to pewnie przez te dwa ciałka żółte w jajniku... no i przyrost beta jest też spory. Wychodzi 130% chociaż czytałam o wyższych przyrostach. Nic czas pokaże. Muszę uzbroić się w cierpliwość. Na pewno doszlo do podwójnej owulacji, pytanie czy do podwójnego zapłodnienia.
Jeśli chodzi o dni po owulacji to wielkosc pęcherzyka ciazowego by się zgadzała. To raptem byłoby 6 dni po spodziewanej miesiączce, a 10 od pierwszych 2kresek takich bladych.
O super! Myślisz, ze będą już chcieli wywolowac poród/robić cesarkę czy jeszcze pochodzisz z maluchami?Dzień dobry. Wpadam powiedzieć, że u nas skończony 37tc także ciąża donoszona
W poniedziałek stawiamy się do szpitala na obserwacje z racji cukrzycy ciążowej.
Plan mówi, że będzie tydzień obserwacji I wtedy cesarka. Chyba że dzieci zdecydują inaczejO super! Myślisz, ze będą już chcieli wywolowac poród/robić cesarkę czy jeszcze pochodzisz z maluchami?
Fajnie jakby się udało jeszcze tydzien, zawsze to tydzień więcej w brzuszku. Gorzej, że Ty ten tydzień spedzisz w szpitaluPlan mówi, że będzie tydzień obserwacji I wtedy cesarka. Chyba że dzieci zdecydują inaczej![]()