reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Też gram w farmeramę :)

Padła decyzja w piątek idę na stopy zrobię coś dla siebie ha!!!

Tak się zastanawiam dziewczyny czy można się jakoś domyślić że jak dziecko się mniej rusza czy coś to jest z nim coś nie tak?Jakieś takie czarne myśli mnie dopadły że może nie słyszą lub nie widzą.
Według badań trisomii nie ma, rozszczepu kregosłupa nie ma są po dwie rączki i po 2 nóżki ale może byc milion innych rzeczy!!!

jejku Lenna ja mam takie same mysli :( codziennie sie zastanawiam czy te moje maluszki sa zdrowe no bo przeciez sa choroby takie ze nie widac na usg... ostatnio zastanawialam sie czy one widza bo jak stukam palcem w brzuch to nie odpowiadaja kopniakiem :(

Moje chyba widzą bo jak mnie już wkurzą rozrabianiem to odsłaniam brzuch na światło i chwila spokoju :)
Rozumiem już o czym mówiła moja mama że jak się zostaje matką to już stresy na całe życie. Ja cały czas się boję że coś nie tak z dziećmi :( Na każdym etapie ciąży jest coś o czym można myśleć. Najpierw żeby dotrwać do 12 tyg, później genetyczne usg, później połówkowe, później Ci się szyjka skraca a jak się urodzą to się dopiero sajgon zaczyna :)

Popieram Olis, też bywam panikarą ale jak na usg widziałam po dwie nóżki i dwie rączki, patrze ruszają się, serducha biją to jedyne co mnie martwi czasem to że może mało ważą, ale jak lekarka mówi że ok to ok.
Zajmuje się teraz prasowaniem, oglądam TV, krzyżówki.... byle nie myśleć. Co ma być to będzie a wierzę że jest wszystko dobrze. :)
Z Waszymi dzidziami na pewno też więc nie ma co się nakręcać. :)

no w sumie i tak co ma byc to bedzie... ale rzeczywiscie strach to juz cale zycie o te nasze dzieciaki bedzie :) a kochane pomyslcie jak one do szkoly pojda hehe to dopiero sajgon bedzie.

Ja poprasowalam i odkurzylam delikatnie i tak mi w krzyzu cos trzasnelo ze ledwo do wc wstaje hehe jezu jak stara babcia sie czuje. A jak scielilam dzis lozko to tak sie zmeczylam jakbym caly dzien biegala... oj jeszcze troszke i bedzie lzej ... przynajmniej jak chodzi o ciezar ktory sie nosi z przodu..

Dziewczynki te co to ich pierwsza ciaza powiedzcie czy jeszcze bedziecie chcialy byc w ciazy? :) bo ja to chyba kaze sie podwiazac hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry