LILIann
Majowe mamy'09
mamaEmilki , a no masz racje, jestem o wieeeellleeee spokojniejsza
Ja mdlosci mialam przez jakies 2 tyg od rana do wieczora, ale takie znosne, raz tylko spotkanko twarza w twarz z kibelkiem jak na razie, wiec nie jest zle. A teraz prawie calkiem te mdlosci minely, rano tylko troszke je mam. I mam nadzieje ze juz nie wroca
;-) Za to zmeczenie i humorki daja sie we znaki.
Tez juz sie pierwszych ruchow nie moge doczekac:-)
pozdrowionka!!
Ja mdlosci mialam przez jakies 2 tyg od rana do wieczora, ale takie znosne, raz tylko spotkanko twarza w twarz z kibelkiem jak na razie, wiec nie jest zle. A teraz prawie calkiem te mdlosci minely, rano tylko troszke je mam. I mam nadzieje ze juz nie wroca
;-) Za to zmeczenie i humorki daja sie we znaki.Tez juz sie pierwszych ruchow nie moge doczekac:-)

pozdrowionka!!

, narazie do pracy chodze i chcialabym jeszcze pochodzic
Jakis pesymizm mnie ogarnal i wiele wiele watpliwosci w stylu jak to bedzie z finansami z ktorymi teraz juz i tak jest nienajlepiej, no i jak ja sobie poradze z czworka dzieci... Ja zawsze chcialam miec trojeczke, ale o czworce to nawet bym nie pomyslala... A tu taka niespodzianka. No a poza tym moja Ola jak blizniaki sie urodza , bedzie miala dopiero niecale 1,5 roku! Kurcze jakiegos dola wogole lapie ostatnio, ale to chyba przez to przede wszystkim ze z mezem mam jakies "gorsze dni", jak nasze relacje sie poprawia (mam nadzieje ze w miare szybko to nastapi), to moze i myslenie mi przeskoczy na pozytywniejsze. Niczka powrotu do zdrowka zycze Tobie i synkowi. Ja niedawno tez stosowalam krople do nosa Disne mar i Euphorbium, w sumie to one sa dla dzieci i pomyslalam ze mi nie zaszkodza, ale jak tak napisalas ze nie wolno , to juz sama nie wiem. Nie no , na pewno nie zaszkodza!
bo pewnie bardzo czesto bedziemy sie widzialy