Ali- A mzoe juz zapomnialas jak to bylo 
;-)
Moja Szwagierka ma 3 tyg bliznieta i jest strasznie z nimi w nocy chlopaki maja wielki apetyt wiec tylko kupki robis i jedza
noce ma zarwane wszystkie rzadko sie zdarza by sie wyspala, nie daja sie oszukac smoczkami 
Ogolnie jest tak ze jeden drugiego budzi placzem , w nocy spia w oddzielnych kolyskach :-(czasem w dzien leza razem , jezdza w wozku szeregowym :-)
Ogolnie ciezka praca jest przy 2 naprawde ciezka

Zalezy tez od dzieci prawda ale Ci dwaj sa strasnzie absorbujacy

;-)Moja Szwagierka ma 3 tyg bliznieta i jest strasznie z nimi w nocy chlopaki maja wielki apetyt wiec tylko kupki robis i jedza
noce ma zarwane wszystkie rzadko sie zdarza by sie wyspala, nie daja sie oszukac smoczkami 
Ogolnie jest tak ze jeden drugiego budzi placzem , w nocy spia w oddzielnych kolyskach :-(czasem w dzien leza razem , jezdza w wozku szeregowym :-)
Ogolnie ciezka praca jest przy 2 naprawde ciezka

Zalezy tez od dzieci prawda ale Ci dwaj sa strasnzie absorbujacy

Tearaz z niecierpliwoscia czekam na ruchy dzidzi
;-)A apetyt to ja akurat mam normalny,tzn jem wszystko jak przed ciaza, tylko ze w wiekszosci to niezbyt wartosciowe rzeczy sa (np pizza, frytki), no ale na takie niestety mam najwieksza ochote
A ruchy to tak cos pod koniec 16tc zaczelam odczuwac, z tym ze na poczatku byly dosyc mocne, niekiedy nawet bolesne(!), a teraz to juz prawie wcale ich nie czuje
I sie nakrecam ze cos nie tak... No ale pocieszam sie ze na tym etapie ciazy to trudno o regularnosc wyczuwanych ruchow, i niby tak moze byc ze raz sie czuje a raz nie, wiec mam nadzieje ze jednak wszystko dobrze u mnie
nic mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle jak u ciebie Dokwila, ojoj ty to musialas swoje przejsc z tymi wymiotami tak dlugo..