Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Poziomki !!! ogromne gratulacje!!! i super, ze udało się SN!! i wspaniale, ze mogłaś wogóle probowaSN pomimo , ze 1z dziewczynbyła posladkowo mi gin mówi chwilowo, ze raczej przy choc jednych posladkach będzie CC
ja właśnie wczoraj dowiedziałam się że jedno z dzieciaków to dziewczynka (napewno) jestem przeszczęśliwa bo bardzo chchiałam córeczkę.....drugi dzidziuś się nie ujawnił....ssał kciuka leżąc na boczku i nie miał zamiaru nic pokazywać
Ja w szpitalu jeszcze w trójpaku, gdyby nie pewna niespodzianka dzieciaczki już by były przy mnie.
Przy przyjęciu do szpitala okazało się że jeden synal z pośladkowego obrócił się i oboje są ułożeni główkowo, nie wiem jakim cudem to zrobił, przecież to już 38tydzień, zrezygnowali ze zrobienia cc i mam próbować sn, a ja jestem przerażona, całą ciążę nastawiali mnie na cc, a tu taki psikus.
A jutro wychodzę do domku na święta bo nic się nie dzieje, więc nie ma sensu abym tu leżała, jak zacznie się coś dziać to ponownie kierunek szpital.
Ale dobrze bo najgorsze jest to leżenie i czekanie, a w domku zawsze najlepiej.
Chyba żeby się coś rozkręciło to nie wyjdę, dopiero z dzieciaczkami