reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
POZIOMKI gratulacje!!! wracaj do sil jak najszybciej, i ciesz sie kazda chwila macierzynstwa
)
#rabbit#
Poziomki GRATULACJE!!!!!
ja właśnie wczoraj dowiedziałam się że jedno z dzieciaków to dziewczynka (napewno) jestem przeszczęśliwa bo bardzo chchiałam córeczkę.....drugi dzidziuś się nie ujawnił....ssał kciuka leżąc na boczku i nie miał zamiaru nic pokazywać
ja właśnie wczoraj dowiedziałam się że jedno z dzieciaków to dziewczynka (napewno) jestem przeszczęśliwa bo bardzo chchiałam córeczkę.....drugi dzidziuś się nie ujawnił....ssał kciuka leżąc na boczku i nie miał zamiaru nic pokazywać
Cześć dziewczyny 
Poziomki gratulacje
Ja w szpitalu jeszcze w trójpaku, gdyby nie pewna niespodzianka dzieciaczki już by były przy mnie.
Przy przyjęciu do szpitala okazało się że jeden synal z pośladkowego obrócił się i oboje są ułożeni główkowo, nie wiem jakim cudem to zrobił, przecież to już 38tydzień, zrezygnowali ze zrobienia cc i mam próbować sn, a ja jestem przerażona, całą ciążę nastawiali mnie na cc, a tu taki psikus.
Poziomki gratulacje
Ja w szpitalu jeszcze w trójpaku, gdyby nie pewna niespodzianka dzieciaczki już by były przy mnie.
Przy przyjęciu do szpitala okazało się że jeden synal z pośladkowego obrócił się i oboje są ułożeni główkowo, nie wiem jakim cudem to zrobił, przecież to już 38tydzień, zrezygnowali ze zrobienia cc i mam próbować sn, a ja jestem przerażona, całą ciążę nastawiali mnie na cc, a tu taki psikus.
A jutro wychodzę do domku na święta bo nic się nie dzieje, więc nie ma sensu abym tu leżała, jak zacznie się coś dziać to ponownie kierunek szpital.
Ale dobrze bo najgorsze jest to leżenie i czekanie, a w domku zawsze najlepiej.
Chyba żeby się coś rozkręciło to nie wyjdę, dopiero z dzieciaczkami
Ale dobrze bo najgorsze jest to leżenie i czekanie, a w domku zawsze najlepiej.
Chyba żeby się coś rozkręciło to nie wyjdę, dopiero z dzieciaczkami
reklama
rainmanka
Eweska 38tydzien ... ładnie juz donoszona ciaza. Powiem Ci ze jak ja lezałam pod koniec to tez sie przekrecilo jedno
... spokojnych Swiat 
a co do tygodni to była tu na forum dziewczyna która do 40tygodnia wytrzymała i pamietam ze poszla do szpitala zeby w koncu urodziła
a co do tygodni to była tu na forum dziewczyna która do 40tygodnia wytrzymała i pamietam ze poszla do szpitala zeby w koncu urodziła
Podziel się: