reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża bliźniacza

Poziomki !!! ogromne gratulacje!!! i super, ze udało się SN!! i wspaniale, ze mogłaś wogóle probowaSN pomimo , ze 1z dziewczynbyła posladkowo :) mi gin mówi chwilowo, ze raczej przy choc jednych posladkach będzie CC :(:(:(

reklama
Czesc dziewczyny byłam wczoraj u gin. i nic jeszcze nie zobaczył :( ale nastepna wizyta 10.05.2011 ,wiec obiecaj , ze postara się poszperać hahaha .

POZIOMKI gratulacje , szczęściara z Ciebie , że masz już to za sobą .

Poziomki GRATULACJE!!!!!

ja właśnie wczoraj dowiedziałam się że jedno z dzieciaków to dziewczynka (napewno) jestem przeszczęśliwa bo bardzo chchiałam córeczkę.....drugi dzidziuś się nie ujawnił....ssał kciuka leżąc na boczku i nie miał zamiaru nic pokazywać:)

poziomki gratuluję i również podziwiam za poród sn, życzę szybkiego powrotu do domku :)

rabbit gratuluję córeczki :)

Ewa210 musisz być cierpliwa, na następnej wizycie już na pewno gin coś zobaczy ;)

Cześć dziewczyny :)

Poziomki gratulacje :)

Ja w szpitalu jeszcze w trójpaku, gdyby nie pewna niespodzianka dzieciaczki już by były przy mnie.
Przy przyjęciu do szpitala okazało się że jeden synal z pośladkowego obrócił się i oboje są ułożeni główkowo, nie wiem jakim cudem to zrobił, przecież to już 38tydzień, zrezygnowali ze zrobienia cc i mam próbować sn, a ja jestem przerażona, całą ciążę nastawiali mnie na cc, a tu taki psikus.

A jutro wychodzę do domku na święta bo nic się nie dzieje, więc nie ma sensu abym tu leżała, jak zacznie się coś dziać to ponownie kierunek szpital.
Ale dobrze bo najgorsze jest to leżenie i czekanie, a w domku zawsze najlepiej.
Chyba żeby się coś rozkręciło to nie wyjdę, dopiero z dzieciaczkami :p

reklama
Eweska 38tydzien ... ładnie juz donoszona ciaza. Powiem Ci ze jak ja lezałam pod koniec to tez sie przekrecilo jedno :)... spokojnych Swiat :)

a co do tygodni to była tu na forum dziewczyna która do 40tygodnia wytrzymała i pamietam ze poszla do szpitala zeby w koncu urodziła :)

Do góry