reklama

Ciąża bliźniacza

eweska no to masz wesoło , fajna huśtawka decyzji. Trzymam kciuki za Ciebie.
rabbit ale Ci zazdroszcze tej dziewczynki , tez byc chciała chociaż jedną , czekam z niecierpliwością na nastepną wizytę.

view.php

Ostatnia edycja:
reklama
Eweska,to ładne jaja....trzymam kciuki i swietnie Cie rozumiem ale numer.
Najwazniejsze ze dzieci donoszone, jak by nie było zycze szybkiego porodu...ale moze juz po swietach:-Dzebys sobie pospała. Sciskam

POZIOMKI MOJE GRATULACJE :) ciesze sie ze wszystko poszło po Twojej mysli :)))

Karola2112 ja miałam pessarium i sterydy na płucka; pobyt w szpitalu to tylko 2 noce ze wzgledu na sterydy (6 zastrzyków miałam) a załozenie pessarium to chwila :)

No i kobitki zostaję w szpitalu na świeta, po badaniu ordynator nie chce mnie puścić. Za duże rozwarcie. Dziś prawdopodobnie będe miala robione jeszcze usg żeby ponownie sprawdzić ułożenie dzieciaczków, bo jak ostatnio zrobiły niespodziankę to teraz też mogą :P
Jeśli w święta nic się nie wydarzy od wtorku chcą wyganiać dzieciaczki czyli prowokacja. Najpierw nogi się zaciskało a teraz trzeba będzie łobuziaki wyganiać z brzuszka.
Same niewiadome, same zmiany mam serdecznie dość, mówię Wam.

witam.
Troszke mnie nie bylo,ale chyba dopadly mnie dolegliwosci zwaizane z ciaza, bol plecnow, straszne skorcze i bylam tym wymeczona .Wlasnie przygoptwaujemy sie do Świat ,ale tez malowania pokoju,w sumie calej chalupy.Powiedzcie mi keidy Wy sie spakowałyscie do szpitala!?Bo ja zamierzam za tydzien, nie wiem cyz to nie za wczesnie!?Ale sie boje troche.
Wesołyc Świat dla Was wszystkich!

Malekropki dla Ciebie rowniez Wesolych Swiat!
i mysle,ze nie ma okreslonego czsu kiedy trzeba pakowac torbe... nie rodzilam jeszcze blizniakow, ale w pierwszej ciazy torba stala gotowa po 6 mies, tylko pozniej a to cos dolozylam a to cos wyciagnelam.
no chyba ze wierzysz w jakiej zabobony, jak niektorzy wierza z wozkami, lozeczkami itp... nie zanm sie na tym i nawet sie tym nie interesuje (zabobonami) kiedy Ty myslisz,ze cos jest dobre to zrob to ;) 3maj sie cieplutko Kochana. x

reklama
Z okazji Świąt składam życzenia i zabieram się za malowanie jajek ;)
Pogody, słońca, radości,
W niedzielę dużo gości,
W poniedziałek dużo wody
- to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych,
Świąt wesołych, oraz zdrowych!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry