reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
Witajcie, mam nadzije,ze Swieta dla Was wszystkich byly udane
my jako najpiekniejszy prezent dowiedzielismy sie,ze spodziewamy sie dwoch dziewczynek
yay!
pozdrawiam wszystkie Mamuski :-)
my jako najpiekniejszy prezent dowiedzielismy sie,ze spodziewamy sie dwoch dziewczynek
Milena23uk
Jedna z dziewczynek (ta ktora jest blizej wyjscia )bedzie miala na imie Maia
nad drugim myslimy intensywnie
jeszcze troszke i napewno sie dowiesz;-). Pozdrawiam . :-)
Witajcie :-)
Ale mam święta od wczoraj leżę plackiem bo niestety w nocy trochę krwawiłam , teraz zostało już tylko brązowe brudzenie . Dzwoniłam do mojej lekarki kazała leżeć , zwiększyła dawkę luteiny do 3x3 i jakby odpukać się powtórzyło to jechać do szpitala . Tak się cieszyłam ,że wsio jest ok bo w pierwszej ciąży już od 6 tyg miałam brudzenia i plamienia , a tu znowu .
Tak się boję o moje maleństwa :-(
Ale mam święta od wczoraj leżę plackiem bo niestety w nocy trochę krwawiłam , teraz zostało już tylko brązowe brudzenie . Dzwoniłam do mojej lekarki kazała leżeć , zwiększyła dawkę luteiny do 3x3 i jakby odpukać się powtórzyło to jechać do szpitala . Tak się cieszyłam ,że wsio jest ok bo w pierwszej ciąży już od 6 tyg miałam brudzenia i plamienia , a tu znowu .
Tak się boję o moje maleństwa :-(
manila29
Milena gratuluje 2 dziewczynek!!
Milena23uk
CORDOBA Kochana trzymaj sie, bedzie dobrze tylko oszczedzaj sie na tyle ile mozesz sobie pozwoilic... mysl pozytywnie 
małekropki
Milena23uk gratuluje dwoch dziewczynek!!!!cudnie!
cordoba spokojnie, ja tez krwawilam okolo 10 tygodnia,ale mialam wieksza dawke luteiny,ale przeszlo!
U Ciebie tez bedzie wszystko dobrze!
cordoba spokojnie, ja tez krwawilam okolo 10 tygodnia,ale mialam wieksza dawke luteiny,ale przeszlo!
U Ciebie tez bedzie wszystko dobrze!
karola2112
Milena23uk gratulacje dwóch córeczek, super wiadomość na święta
cordoba - sprawdź czy to przypadkiem nie przypadający termin Twojej miesiączki czasem do 4 miesiaca mogą byc takie krwawienia wczasie przypadajacego okresu,
przewaznie lakarze zalecaja lezenie + wieksza dawka progesteronu, nic sie nie martw wiele dziewczyn w tym czasie tak miało a teraz ciesza sie juz swoimi pociechami
kkociakk - na kiedy masz termin? bo już ładny tydz ciązy:
jak się czujesz?
cordoba - sprawdź czy to przypadkiem nie przypadający termin Twojej miesiączki czasem do 4 miesiaca mogą byc takie krwawienia wczasie przypadajacego okresu,
przewaznie lakarze zalecaja lezenie + wieksza dawka progesteronu, nic sie nie martw wiele dziewczyn w tym czasie tak miało a teraz ciesza sie juz swoimi pociechami
kkociakk - na kiedy masz termin? bo już ładny tydz ciązy:
reklama
Podziel się: