reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
asiula83 gratulacje i witamy, ja już z niecierpliwoscią czekam na wiadomość co mam. Bardzo bym chciała przynajmniej jedną dziewczynkę .Pozdrawiam Was Ewa

czesc dziewczyny
Ostatnio jakos mało bywam na forum, ale jakos nienajlepiej sie czuje. Ciąża juz daje mocno we znaki:baffled:. Ciekawa bylam jak nasze mamuski i widze ze wisci juz są:
Poziomki wilekie gratulacje zwlaszcza ze udalo sie sn, tak jak chcialas
Eweska jak u ciebie?

Witajcie Trójpaczki,
na początek- POZIOMKI gratuluję serdecznie!!!:-)

nie odzywałam sie ostatnio bo święta święta...masa przygotowań a mi już naprawdę jest bardzo ciężko.Coraz bardziej doskwiera mi ból pleców i miednicy im bliżej porodu tym bardziej sie stresuje. 2 tyg. temu mój gin powiedział że z powodu bóli podbrzusza mogę w każdej chwili urodzić i mam się oszczędzać oszczędzać i jeszcze raz oszczędzać. Tak się przejełam ze latam po kilka razy do wc-bo mam wrażenie jakby mi wody odeszły:-D Za tydzień we czwartek znowu mam wizytę..mam nadzieje że będzie ok bo inaczej gin obiecał że wyśle mnie do szpitala-tak na urlop do końca ciąży..ehhh

Pozdrawiam Was cieplutko i witam nowe Trójpaczki;-)

A w piątek wybieramy się do szkoły rodzenia na pierwsze zajęcia. Mój M. sam zaproponował-stresuje się kąpielami dzieciaczków i przewijaniem,ja w sumie też-to nasze pierwsze dzidziusie:-)

dziewczyny czy któras z Was ma lub miała założony pessar?
czy faktycznie szyjka po założeniu juz sie nie skraca i jest mozliwosc troche normalnego funkcjonowania niz tylko lezenia?
i czy czuje się ten pessar?jakis dyskomfort?

ogromne dzieki

reklama
Witam po swietach, mam nadzieje ze minely Wam spokojnie.
gratulacje dla Poziomki :)
Moje dzieciaczki maja jedno 1400gr drugie 1200gr, i moj brzuch w ostatnich tygodniach przybral rozmiarow giganta.... ciezko skarpetki wlozyc a juz nie mowie o ogoleniu sie.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry