reklama

Ciąża bliźniacza

hejka...dziewczyny mnie też wyszedł paciorkowiec....na samaym początku ciąży w 3 miesiącu powtórzyłam badanie i nic nie było....ii znowu powtórzyłam i nic nie było...więc chyba coś w laboratorium pochrzanili...bo przecież się nie leczyłam...

więc polecam powtórzyć to badanie....boo normalnie masakra

reklama
no wiesz jakbym nie zrobiła badania to lekarz by mi pakował antybiotyk bo tak mi mówił.... i bym niepotrzebnie brała.... ale jeszcze dla świętego spokoju powtórze to badanie.... kurde nie czytaj na internecie...bo jak zaczełam czytać to myślałam że zgupieje...

juz nie czytam, dowiedzialam się co dowiedzialam od lekarza (nie ginekolog ale lekarz)i koniec, wiem co to za bakteria i na co uwazac, antybiotyki mnie chyba nie ominą , nie ja pierwsza i nie ostatnia

jasne.... mnóstwo kobiet nosi w sobie tą bakterie i nawet nie wie....moja siostra niedawno rodziła i nawet nie miała wymazu robionego...więc nie może to być tak bardzo poważne i zagrażające dzieciakom.... ważne że wiesz że masz...to teraz można coś z tym zrobić... trzymam kciuki...będzie dobrze....

Manila29 jestem w 17,3 tygodniu i tez ma same dwojki i tez mam dziewczynk e taka pociechę , że hej dlatego jak dla mnie mogą byc same dziewczynki rabbit pożyczyła sobie suwaczek od Ciebie hihih

Ostatnia edycja:
A jak tam dziewczyny z dodatkowymi witaminami, ja biore magnez i kwas foliowy , nie wiem dlaczego ale jak brałam falvit lud feminal zaraz dostawałam wymiotów i biegunki odstawiłam je od razu , też tak macie ?

po falvicie też na początku wymiotowałam....ale znalazłam na niego sposób...odrazu po obiedzie biorę i nic mi nie jest...oprócz falvitu nie biorę nic....nooo duphaston od początku....wrrrr

ja biore normalne prenatalne witaminy plus Biofer folic, gdyz doktor powiedzial,ze z blizniakami powinna byc podwojna dawka zelaza i kwasu foliowego. i jeszcze zamierzam brac magne b6.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry