reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Witam serdecznie wszystkie mamy które spodziewają sie bliźniąt ,i te które mogą już tulić swoje maleństwa :) Chciałabym dołączyć do Waszego grona ,gdyż również spodziewam sie bliźniąt jestem w 18 tygodniu ciąży ,u mnie od początku pod górkę najpierw walczyłam z krwiakiem gdzie jeszcze nie do końca sie wchłonął bo czasami jeszcze zaplamię to od niedawna zaczeła mi twardnieć macica i znów zaczynam panikować ciągle żyję w stresie i się martwię o moje maleństwa ...ale staram sie jak najwięcej leżeć i nic nie robić :)

reklama
Jok Twoje maluszki szybko zapragnęły poznać świat z drugiej strony brzuszka, ale najważniejsze,że są silne, więc z pewnością wszystko będzie dobrze, za co bardzo mocno trzymam kciuki &&&&

Witam nowe podwójne mamy i życzę jak najmniej komplikacji w ciąży. Ja sama miałam ich dużo i pomimo wszystko udało mi się dotrwać do 36 i 6 więc dziewczyny :-) głowy do góry - wszystko będzie dobrze, oszczędzajcie się i bą∂źcie dobrej myśli, te czarne precz.

Marczitka witaj wśród Nas :) Gratuluję podwójnego szczęścia :) Dużo odpoczywaj, myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze :) Ja też nie bez komplikacji znoszę tę ciążę, od 13tc mam założony pessar z powodu skracania się szyjki, teraz od trzech tygodni mam już tylko praktycznie leżeć...a w poniedziałek czeka mnie wizyta w szpitalu, żeby dziewczynkom podali sterydy na rozwój płuc...ale wierzę, że będzie wszystko dobrze :)
Napisz na kiedy masz termin to dodam Cię do listy :)

Anulfka Twój termin już znam, więc Cię dopisuję :)

1.Justynia88229.listopad.13
2.Kasiamama30.grudzień.13 (24 grudnia)
3.Aneszka812.styczeń.14 (30 grudnia)
4.Jjka5.styczeń.14
5.Karmelova7.styczeń.14
6.Napierajka8.styczeń.14 (20 grudnia)
7.Effcia12311.styczeń.14
8.Hannah342.luty.14
9.Katherine_mag26.luty.14
10.Maya1215.marzec.14
11.Milla7615.marzec.14
12.
Julianna20.marzec.14
13.
Marczitka
25.marzec.14
14.
Misiarska2.kwiecień.14 (30 marca)
15.
Gabi00423.kwiecień.14
16.
Nanka4.maj.14
17.
Nana7ma10.maj.14
18.
Paulinka_uk10.maj.14
19.
KPe00715.maj.14
20.
Adb715.maj.14
21.
Anulfka20.maj.14
22.
Monika_8324.maj.14

Ostatnia edycja:
Ja ruchy czułam bardzo wcześnie bo takie łaskotanie już w 12 tyg, a teraz takie rozpychanie od 17, można już pod ręką wyczuć kopniaki, ale to głównie czuję malucha którego mam u dołu, to wyżej ma łożysko na przedniej ścianie i je czuje bardzo słabo, ale to normalne...

Jok życzę dużo siły, oby było już tylko dobrze :tak:

Marczitka witaj! kolejna marcówka ;-)

reklama
Marczitka cieszę się szczególnie, że dołączyłaś na forum. Mam do ciebie kilka pytań odnośnie krwiaka. Okazało się że ja również go mam. Okropnie się boję o moje maleństwa. Możesz mi powiedzieć jak duży on był, jak długo plamiłaś, czy to były duże ilości "brązowej krwi" i przede wszystkim czy bolał Cię brzuch? Pozdrawiam.

Do góry