darunia0712
Fanka BB :)
Aga, ale z drugiej strony zobacz jak mąż będzie miał dobrze. Same baby w domu i będą nad nim biegać wszystkie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Annte a jak się przypinaja troszkę nie kumata jestem
![]()
Założyłam już wątek i zaraz napiszę do moderatorki
Cześć!
Dzięki za umieszczenie mnie w tabelce. Pozycja 13 - to brzmi dumnie
Gratuluję świeżo upieczonej mamusi!!
Dziewczyny, mam takie pytanie. Załóżmy, że mama donosi bliżnięta do 36 tygodnia. Czy wtedy też są traktowane jak wcześniaki? Bo mój ginekolog twierdzi, że bliźniaczą ciąże uznaje się za donoszoną już w 36 tyg.
Drugie pytanie. Kiedy maleństwa lądują w inkubatorze? I na jak długo? Czy w tym czasie mama też jest w szpitalu, czy zostaje wypuszczona wcześniej? Czy kobieta jest w stanie wykarmić naturalnie dwójkę noworodków bez wspomagania się mm?
Hmm...sorrki, może te pytania wydadzą się Wam naiwne, ale dla mnie to czarna magia na razie![]()