Guni85
Fanka BB :)
Ech spokojnie. To tak na początku też nie wiadomoDziękuję! W takim razie cierpliwie czekam tydzień i pewnie się dowiem.. Choć to strasznie trudne.. Nawet nie chce myśleć, jak bardzo trudno ogarnąć dwójkę na raz..:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ech spokojnie. To tak na początku też nie wiadomoDziękuję! W takim razie cierpliwie czekam tydzień i pewnie się dowiem.. Choć to strasznie trudne.. Nawet nie chce myśleć, jak bardzo trudno ogarnąć dwójkę na raz..:/
U mnie też na początku było przerażenie , ale po tych 6 miesiącach nie wyobrażamy sobie z mężem ciąży pojedynczejDziękuję! W takim razie cierpliwie czekam tydzień i pewnie się dowiem.. Choć to strasznie trudne.. Nawet nie chce myśleć, jak bardzo trudno ogarnąć dwójkę na raz..:/
U mnie jeszcze nie wiadomo na pewno, bo to dopiero początek. Na razie widać dwa bąble.. Ale nie wiem jak bym dała radę..U mnie też na początku było przerażenie , ale po tych 6 miesiącach nie wyobrażamy sobie z mężem ciąży pojedynczejbędzie ciężko na początku, ale później już może być tylko lepiej
![]()
Trzymam kciuki, żeby maleństwa jeszcze powiedziały w brzuszku! Pare ciężkich tygodni przed tobą a później już będziesz szczęśliwa mamusiaA u mnie się pokomplikowało bo szew puścił, miałam trochę skurczówjestem teraz w szpitalu , leżę od czwartku, podali mi już sterydy , zobaczymy co dalej, ale to jeszcze za wcześnie dla maluszków
dzisiaj 28+6.
Dziewczyny pilnujcie szyjki, u mnie pewnie przy 3cm trzeba było już coś zadziałać bo później nagle się skróciła, a jednak ciąża blizniacza to wieksza masa.. chociaż badania mówią że przy ciąży bliźniaczej i szew i pessar czasem pomoże, a czasem nie... trochę loteria
Teraz pozostaje mi wierzyć w swoje ciało i lekarzy![]()
Jeśli Kraków, mogę przechwycić starszaka na czas badaniaJutro mam badanie III trymestru, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. Na badanieach w I i II trymestrze byłam sama, teraz wpuszczają już z partnerami / mężami, ale nie mamy z kim zostawić synka![]()
Hej jak u ciebie sytuacja? Ile ważą maluchy?A u mnie się pokomplikowało bo szew puścił, miałam trochę skurczówjestem teraz w szpitalu , leżę od czwartku, podali mi już sterydy , zobaczymy co dalej, ale to jeszcze za wcześnie dla maluszków
dzisiaj 28+6.
Dziewczyny pilnujcie szyjki, u mnie pewnie przy 3cm trzeba było już coś zadziałać bo później nagle się skróciła, a jednak ciąża blizniacza to wieksza masa.. chociaż badania mówią że przy ciąży bliźniaczej i szew i pessar czasem pomoże, a czasem nie... trochę loteria
Teraz pozostaje mi wierzyć w swoje ciało i lekarzy![]()