reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
tym oczekujacym trudno sie pewnie doturlac do klawaiturki a te co juz maja pociechy maja rece pelne roboty, to moja teza heheh
a swoja droga nie jestem pewna ale moje szkrbaki mnie dzisiaj obudzily bo jak spalam na boku poczulam chyba dosc mocne kopniaczki probujace zwalic mnie z lozka heheh smieszne uczucie, punkt 9.00 juz budzik mi chyba nie potrzebny.
czekam na znaki zycia o mam :*

tym oczekujacym trudno sie pewnie doturlac do klawaiturki a te co juz maja pociechy maja rece pelne roboty, to moja teza heheh
a swoja droga nie jestem pewna ale moje szkrbaki mnie dzisiaj obudzily bo jak spalam na boku poczulam chyba dosc mocne kopniaczki probujace zwalic mnie z lozka heheh smieszne uczucie, punkt 9.00 juz budzik mi chyba nie potrzebny.
Ja wlasnie sobie tak zagladam ostatnio i ze sie nic nie dzialo to na styczniowkach popisalam. Ale super monia ze Cie maluchy skopaly:tak: mnie nie chca, chociaz wydaje mi sie ze cos czulam ze 2 razy jakies jakby takie trzepotanie skrzydelek motylka:tak:ale takie malo wyrazne i czekam na jakies wyrazniejsze znaki..no i czekam na upragniony wtorek i wizyte u doktora:-)
Cos dawno do nas nie pisała 23marta..Mam nadzieje ze wszystko jest ok.Marta odezwij sie!!!

Ostatnia edycja:
Hejka

nie pisze za czesto bo czasami nie nadążam za Wami, chodze do roboty itp.

Fajnie się czyta Ciebie Jolu ważne,że sobie poradziłaś, a brzuszek rzeczywiscie miałas ogromny.

Ja od wczoraj walczę z moim synkiem, bo ma cąły czas 40 stopni. Co mu zbije, to na nowo wraca cholerstwo- chyba od żołądka- jakiś wirus i boję się, ze mnei złapie, bo już jakos nieswojo się czuję.

Majka1978 ja też licze chociaż na jedną dziewuszke, mam juz synka, w rodzinie sami chłopcy to miła odmiana byłaby dla wszystkich

Dzisiaj u nas straszny ukrop- wytrzymac nie idzie- a my w domku sie kisimy.
Brzuszek mam coraz większy:szok:

pozdrawiam
Was wszystkei serdecznie

Wiecie i ja wczoraj miałam uczucie jak by mnie dzieciaczki zkopały, jak się czuje ruchy to ciąża staje się taka bardziej realna bo teraz to czasem zapominam że jestem w ciąży

Maborka....tez jestem nosicielem B strep. U mnie zostalo to wykryte przez przypadek bo w 9 tygodniu ciazy mialam krwawienie i wtedy przy badaniu lekarz pobral mi wymaz.
Leczenie przed porodem tylko usypia bakterie a jej nie leczy dlatego tez podczas porodu wazne jest aby dostac antybiotyki dozylnie a pozniej antybiotyk podawany jest tez dzidziusiowi....
U mnie naszczescie wszystko bylo ok...

reklama
Do góry