reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Monia, na szczęście u nas w domu już po remontach ale sąsiad daje czadu na maxa, więc dziś mój próg cierpliwości spadł poniżej zera ...
rabbit - wcale się nie dziwię że jesteś zła, ja też bym nie wytrzymała tyle czasu ...

reklama
Rabit ja tylko napisze ze niestety lekarz ma racje, ciaza donosza fakt ale kazdy dzien w mamy brzuszku to rarytas dla dzieciakow, beda wieksze bardziej rozwiniete i silniejsze, ja sie kulalam do 38 tyg z mega bolami i dalam rade wiec i Ty tez dasz. Glowa do gory i rob sobie sesje brzuszkowe i ciesz sie nim to juz nie wroci jak ktoras mama napisala!! To wszystko dla dobra dzieciaczkow pamietaj im dzieci wieksze i dluzej "wynoszone " tym bardziej rozwiniete!!

rabbit kochanie niestety zgadzam sie z olis, wiem jak bardzo chcialas juz rodzic, ale lekarz wie co robi.. moze jednak jutro sie okaze ze dzieci to wielkie bable i jednak zrobia ci cc :)

Rabbit pewnie ci podpadnę ale zgadzam się z olis23. Ja też donosiłam dzieci do 37+5 dnia i pewnie gdyby same nie pchały się do wyjścia wytrzymałabym jeszcze dłużej dla ich dobra. Co to jest te kilka dni w porównaniu do tego ile już wytrzymałaś. Bądź dzielna a dzieci tylko na tym skorzystają. Posłuchaj ciut bardziej doświadczonych mam

#rabbit# kucze rozumiem co czujesz..u na tez termin dopiero na 38tc jest, ale ja mam nadzieje, ze wczesniej zacznie sie cos dziać,bo to przeciez podwójny cięzar jest!!Zacznij chodzić,skakać,odstaw fenka albo powiedz ze do domu chcesz i tam doleżysz juz.Albo posłuchaj doswiadczonych mam ;).
Agata ja biore feminatal classic, probowałam podejscie do prenatalu zrobic bo wiecej zelaza ma, ale głowa mnie po nim bolała.

My na szczescie w domku mieszkamy, takze sasiadów z głowy mamy, ale za to zimno w domu jak diabli, juz boje sie jak urodza sie maluchy to za ogrzewanie zapłacimy majątek.

dzięki dziewczyny...ja doskonale wiem i wytrzymam dla dzieciaków jeszcze tydzień....tylko wiecie chodzi o nastawienie....już się z mężem tak cieszyliśmy już tylko 2 dni zostały....a tu nagle siup....i kolejny tydzień w szpitalu....aaa ja nienawidze szpitali....ale wytrzymam i wiem że macie rację wszystko dla dzieciaków,.....niech będą grubaski duże i rozwinięte....

Oj przykre, bo wiadomo jak człowiek sie juz nastawi to potem przykro. Ale dziewczyny mają racje i im dłużej tym lepiej. A dzieciaczki i tak juz niedługo beda z Wami :)

a co u Milenki?

Rabbit,lez mi tam plackem zebym nie musiała ruszac swojego wielkiego brzuszyska i jechac na ten śląsk do Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez juz mam dosyc ale co zrobic, taki life!
Całą noc nie spałam miałam gigant migrene i bierze mnie przeziębienie, zresztą Frania tez:-(
Ciekawe co u Mileny?????
Gardło mnie boli jak jasna cholera

Hej dziewczyny ;) wypuscili mnie...
nie wiem kiedy Was nadrobie, bo jak na razie to nie moge siedziec przy laptopie... ze zlosci.
Jestem tak zla bo zarobili ze mnie glupka. Generalnie chca zebym urodzila w terminie ok 40 tc. nie mialabym nic przeciwko temu bo wiem,ze ciaza trwa bloody 42 tyg!!!! ehhh... plakac mi sie chce bo kazdy doktor za kazdym razem mowil mi co innego, a to 37, a to 38, a teraz mam noscic do terminu.. i jeszcze na dodatek zrobili dzis ze mnie taka, ktora chce wczesniej urodzic bo jej po prostu niewygodnie, a nie jak najlepiej dla dzieci :sad: a mnie przeciez chodzi tylko o to,ze mnie wprowadzali w blad i dawali falszywe nadzieje, jeszcze do wczoraj myslam,ze bedzie cesarka a tu masz... nagle nie mam wyboru i mam rodzic naturalnie. jesli sie samo nic nie ruszy to beda wywolywac 39.5 tyg... nooooo to sobie pomarudzilam... a teraz ide sie wykapac ;] mam nadzieje dziewczyny,ze u Was lepiej...

reklama
o maaaaaaaaaaaaaaasz! no to rzeczywiscie lipa. Cóż moge Ci powiedziec, co ma byc to bedzie a pomysl ze sa takie dziewczyny, które marzą zeby nosic ciąze tak jak Ty. Wiem ze to marne pocieszenie ale co moge napisac zeby Cie pocieszyc...hmmmmze to raczej Twoja ostatnia ciąża:-D
Naj wazniejsze ze jestes juz z nami. Buni

Do góry