reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

agata - może i tak, ale łatwiej na przykład mi, kupować na raty niż nagle wytrzaskać się z dość sporej kasy :-) poza tym owszem sklepy są zaopatrzone, ale ja już się przekonałam jaką marżę potrafią sobie narzucić... przykład - za zestaw butelek avent na allegro dałam 50zł , w sklepie identyczny zestaw 169zł ! szok :-)

reklama
karola79 - co do zakupów to muszę poczekać aż "wrócą" do nas rzeczy Majki które pożyczyliśmy na początku wakacji znajomym dla ich niemowlaków, bo nawet nie wiem co kupić. Ale zakupy nas oczywiście czekają, muszę kupić np. kombinezony,
wózek, foteliki, pieluchy, kosmetyki itp. Przydałby się jeszcze większy dom i samochód van. :-)

Tossa - laktator do dobra rzecz, mówi Ci to doświadczona koleżanka :-) Ja mam "ręczny" avent Philipsa, ale teraz zamierzam kupić elektryczny też avent albo medeli.

youstta - jak się okaże że mam pokarm i dam radę tym wyżywić maluchy to kupię dopiero , szkoda mi kasy teraz żeby kupić coś co może okazać się zbędne :-) poza tym zawsze są wypożyczalnie laktatorów

Tossa, foteliki sa ok, wszytskie sa takie, nic sie martw, dzieci sie nie złamią :)

Mi brakuje jeszcze laktatora, sterylizatora, łóżeczka, fotelików i kosmetyków.

Hej laseczki ja po wizycie u lekarza..moje dziewczyny leżą tak, ze nawet dr nie potrafiła powiedziec jak,głowa przy głowie, ale noga przy twarzy..akrobatki normalnie :-).Mają juz po 700g i są długie podobno.Szyja tez sie trzyma takze lezenie daje efekty.

Widze, ze temat zakupów.A ja kupiłam sterylizator do mikrofali, zawsze to jakis extra czas jest, wsadze i mam z głowy ;).U mnie juz wszystko jest oprócz monitorów oddechu, pampersów i kosmetyków, jedzie do mnie z Pl własnie kurierem i za tydzień dojedzie!!So excited!!
Ja tam ciesze sie, ze nie czekałam na ostatnią chwile, bo finansowo ciężko by było..no i położyć sie musiałam, takze M musiałby sam wszystko kupić teraz.
MamaMacka jak pokoik?

Ostatnia edycja:
reklama
karola79 - co do zakupów to muszę poczekać aż "wrócą" do nas rzeczy Majki które pożyczyliśmy na początku wakacji znajomym dla ich niemowlaków, bo nawet nie wiem co kupić. Ale zakupy nas oczywiście czekają, muszę kupić np. kombinezony,
wózek, foteliki, pieluchy, kosmetyki itp. Przydałby się jeszcze większy dom i samochód van. :-)

Tossa - laktator do dobra rzecz, mówi Ci to doświadczona koleżanka :-) Ja mam "ręczny" avent Philipsa, ale teraz zamierzam kupić elektryczny też avent albo medeli.

hahahaha, mi w takim razie tez nie wiele zostało, wsród pozycji z karteczki, których jeszcze nie skresliłam jest dom i Volvi s60:-D a tak to juz wszystko mam

Do góry