reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

nam na wózek dali moi rodzice - 2 tysie , więc za reszte kupiliśmy łóżeczka i cały wkład do łóżeczek łącznie z pościelkami itp :-)
a teściowa nic nie dała tylko po swojemu kupuje różne dziwne ubranka i rzeczy dla dzieci ;-/

reklama
Wróciłam z zakupów, kupiłam młodym wyprawke do szpitala w Mothercare i w zasadzie ma wszystko, byłam tez na pycha lodach ale nie czuje sie w pełni usatysfakcjonowana-chce mi sie czegos pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Franoi spi, mąż sprzata ogródek. a ja jestem mega głodna

kurcze Tossa gospodarna jesteś :-) ja za jedno łóżeczko z materacem zaplaciłam 305zl, ale musze powiedziec, ze na serio porządne.
karola nie czujesz sie w pełni usatysfakcjonowana powiadasz :-D

kurcze Tossa gospodarna jesteś :-) ja za jedno łóżeczko z materacem zaplaciłam 305zl, ale musze powiedziec, ze na serio porządne.
karola nie czujesz sie w pełni usatysfakcjonowana powiadasz :-D

:-D:-Daaaa hahahahahaha, dlatego bardzoładnie usmiechnełam sie do meza wykorzystując ze Franek spi i zaraz po tym:tak:wygnałam go po kebab. hihihihi

Milena, pisała sms ze czeka az zrobią Sophie badania w kierunku zółtaczki i jak bedzie ok to wychodzi do domu:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Co raz bardziej boje sie porodu, tym bardziej ze nie wiem jak teraz dzieci są ułozone....wiec nie wiem czy sn czy cc. W ogóle kiedys myslałam ze blizniaki rodza sie tylko przez cc, a tym czasem sporo dziewczyn rodzi sn. Idac tym tropem kupiłam tez jakąs badziewną pizame do porodu naturalnego ale mam cicha nadzieje ze jednak cc.

ewaw1- ja również rosnę w ostatnio bardzo szybko....a też długo brzucha nie było widać...ale to dobrze oby z powiększającymi brzuchami rosły nam też dzieciaki :-)

Karola- mniam mniam Kebab...:-) gdyby nie moje dzisiejsze problemy żołądkowe to pewnie też bym się skusiła..

Karola- wiesz co ja też się zastanawiam nad tym jak będę rodziła, wiecie co już nawet nie chodzi o ból czy zmęczenie ( może dlatego tak pisze bo poród z Laurą był dosyć krótki, o bólu porodowym szybko zapomniałam ale np. dochodziłam do siebie ponad tydzień bo po porodzie dostałam hemoroidów i miałam problemy z siadaniem :zawstydzona/y:)

ja się boję że jednego chłopaka urodzę raz dwa a z drugim będzie problem bo np. przekręci się czy skurcze ustaną ....

a cesarki boję się z tego powodu bo nigdy nie miałam:-) i jest to dla mnie nowość i strach przed nieznanym :szok:

zazdroszczę wam dziewczynki że jesteście już rozpakowane :-)

reklama
Palinka, ja mam to samo, rodziłam naturalnie i tragedii nie było a o bólu rzeczywiscie szybko sie zapomina, natomiast jak mysle ze w koncu to 2 sztuki musisz urodzic i ze ten drugi z jakiegos powodu np bedzie nie dotleniony. Natomiast cc boje sie bo nie wiem jak to jest i potem ten brzuch taki bolący, natomiast masz tak naprawde w wiekszosci przypadków wyznaczony wczesniej termin i jakos spokojnie mozesz logistycznie wszystko ogarnąc tym bardziej majac juz dziecko w domu

Do góry