reklama
AGATA777
Fanka BB :)
Kati witamy
.Ja jestem rekordzistką betową, 16 dzien po transferze miałam 9034 :-).Mysle, ze jak na 14dpo całkiem niezły wynik masz i nadzieja na biźniaki jest, ale musisz poczekac na usg.Przy becie 1000 powinnas juz zobaczyc pecherzyk/i.
Ja tez od razu dwa łózeczka i tez mam zamiar je kłasc odzielnie, zeby sie nie przyzwyczaiły potem, ze bez siebie spac nie mogą.
Ja tez od razu dwa łózeczka i tez mam zamiar je kłasc odzielnie, zeby sie nie przyzwyczaiły potem, ze bez siebie spac nie mogą.
Palinka dziewczyny mogą mieć rację, moja Ola po antybiotyku Ospamox dostała strasznej biegunki, dosłownie sie z niej lało i jechaliśmy do lekarza w nocy.
Teraz moja też jest tak zasmarkana że szok, co chwilę przychodzi do mnie żeby jej gruchą ściągać bo już ją nosek od dmuchania boli a do tego ma kaszel. Ehhh zaczęło się przedszkole i znowu będzie nie wesoło :-(
Trzymajcie się dziewczynki, spokojnej i przespanej nocki dla WAS wszystkich :-)*
Teraz moja też jest tak zasmarkana że szok, co chwilę przychodzi do mnie żeby jej gruchą ściągać bo już ją nosek od dmuchania boli a do tego ma kaszel. Ehhh zaczęło się przedszkole i znowu będzie nie wesoło :-(
Trzymajcie się dziewczynki, spokojnej i przespanej nocki dla WAS wszystkich :-)*
Milena23uk
HEJ DZIEWCZYNY, JA TYLKO NA CHWILKE BO MAM DZIS RECE PELNE ROBOTY...
W KONCU JESTESMY W DOMKU.
MALE URODZILAM PO 10 GODZ... PRZEZ 7 GODZ NAWET NIE POCZULAM BOLU, A NA OSTATNIE 3 MIALAM ZNIECZULENIE.
POROD WSPOMINAM BARDZO DOBRZE MIMO,ZE SOPHIA RODZILA SIE POSLADKOWO (NIE POLECAM
)
MAIA WYSZLA PIERWSZA 2.73 KG
SOPHIA DRUGA 3.38 KG
SA TAK MALUTKIE,ZE AZ BALAM SIE JE WZIAC NA RECE
PO ZNIECZULENIU STRASZNIE ZACHOROWALAM PRZEZ 2 GODZ MIALAM DRGAWKI , GORACZKE I WYMIOTY... NA DRUGI DDZIEN JESZCZE NIE MIALAM CZUCIA W NOGACH... TRAGEDIA. ALE DZIS JUZ SMIGAM PO SCHODACH Z GORY NA DOL HIHI
POZDRAWIAM WSZYSTKIE SERDECZNIE!!!
W KONCU JESTESMY W DOMKU.
MALE URODZILAM PO 10 GODZ... PRZEZ 7 GODZ NAWET NIE POCZULAM BOLU, A NA OSTATNIE 3 MIALAM ZNIECZULENIE.
POROD WSPOMINAM BARDZO DOBRZE MIMO,ZE SOPHIA RODZILA SIE POSLADKOWO (NIE POLECAM
MAIA WYSZLA PIERWSZA 2.73 KG
SOPHIA DRUGA 3.38 KG
SA TAK MALUTKIE,ZE AZ BALAM SIE JE WZIAC NA RECE
PO ZNIECZULENIU STRASZNIE ZACHOROWALAM PRZEZ 2 GODZ MIALAM DRGAWKI , GORACZKE I WYMIOTY... NA DRUGI DDZIEN JESZCZE NIE MIALAM CZUCIA W NOGACH... TRAGEDIA. ALE DZIS JUZ SMIGAM PO SCHODACH Z GORY NA DOL HIHI
POZDRAWIAM WSZYSTKIE SERDECZNIE!!!

Katii82-ja dość wcześnie wylądowałam na usg bo zaczęłam plamić i krwawić , to był chyba skończony 5 tydzień, były widoczne 2 pęcherzyki, w 6t5d zobaczyliśmy bijące 2 serduszka :-)
Karola - no my mamy kawałeczek do Ikei i w sumie całe miasto do przejechania, więc nie bardzo mi się uśmiecha potem jeździć ....
Milena - śliczne córeczki !!!!
Karola - no my mamy kawałeczek do Ikei i w sumie całe miasto do przejechania, więc nie bardzo mi się uśmiecha potem jeździć ....
Milena - śliczne córeczki !!!!
AGATA777
Cudowne ,malutkie szkrabki.
Milenka, cudne są NAPRAWDE , przykro mi tylko ze tak zle sie czułas po wszystkim(kto wtedy zajmował sie dziewczynkami?)
Generalnie naj wazniejsze ze tryska od Ciebie optymizm jak zawsze zreszta
))))
..i cóz, nie jestes w ciąży, z kim będziemy tu stękały?:-(
No nic do usłyszenia po drugiej stronie mocy czyli na "rozpakowanych" ale zaglądaj tu do nas.
Całuje i sciskam
Pswidziałam sms od Ciebie a chwile potem rozlał mi sie wyswietlacz bo mi tel wypadł z reki
Generalnie naj wazniejsze ze tryska od Ciebie optymizm jak zawsze zreszta
No nic do usłyszenia po drugiej stronie mocy czyli na "rozpakowanych" ale zaglądaj tu do nas.
Całuje i sciskam
Pswidziałam sms od Ciebie a chwile potem rozlał mi sie wyswietlacz bo mi tel wypadł z reki
reklama
Milena23uk
moj maz byl ze mna prawie cala nocMilenka, cudne są NAPRAWDE , przykro mi tylko ze tak zle sie czułas po wszystkim(kto wtedy zajmował sie dziewczynkami?)
Generalnie naj wazniejsze ze tryska od Ciebie optymizm jak zawsze zreszta))))
Całuje i sciskam
nie martw sie nie zapomne o Was, szczegolnie Tobie bardzo mocno kibicuje bo jestesmy razem od poczatku
Podziel się: