reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

ja dzisiaj mimo nocki do dupy zgarnęłam sie i pojechałam do biura zawieźć l4…tym sposobem zleciał mi dzień i strzeliłam 30km a teraz leżę i odpoczywam :-)

reklama
Cholernie zmęczona :/ Sprzątałam dom, wyczyściłam klatkę szynszyla, zrobiłam 2 sałatki, sos cząstkowy do pizzy, 5 ciast na pizzy, tylko muszę dodać wszystkie dodatki i zaraz idę z synkiem i psem na spacer... - całe szczęście syna odebrał mąż i pojechał jeszcze kupić to co mu kazałam czyli za 1h wróci,bo miał jechać jeszcze do swojej mamy. Uff, dumna jestem z siebie i zmęczona :O

Racja, żaden wózek nie jest idealny,ale i każda z nas ma własny gust.

ja dostałam kartę dość późno bo prawie w 13 tygodniu..ale to z przekonań mojej gin... bo ona twierdzi ze bez sensu jest dawać kartę cięży wcześniej przy zagrożonej ciąży...

ja dziś dochodzę do siebie po wczorajszej wizycie..ciągle słyszałam : spotkamy się 3 listopada jeśli Pani dotrwa, coś tam coś tam jeśli Pani dotrwa... i zrobiłam się chora po tej wizycie..teraz realnie patrząc kobitka mnie w schizę wpędziła...:-(

Agatka - miło, że jesteś już w domu. Czekamy z niecierpliwością na jutrzejsze pogaduchy z Tobą. Mam nadzieje, że jesteś teraz spokojniesza.

Paulinka- nie mysl za dużo kochana o tym. Oszczędzaj się i będzie dobrze.;-)

Milenka - widzę ,że też korzystasz z kiddycare :-). Myśmy mieli okazje odwiedzić ich sklep. Zaopatrzenie i obługa super no i ceny... uff Naprawdę warto się wybrać. Cała nasza dotychczasowa wyprawka pochodzi od nich.

jutro muszę się zebrać i upiec mężowi ciasto na urodziny...nie wiem jak to zrobię ale będę musiała...na samą myśl już mi się nie chce :-(

a czy któraś wie co u karoli ?
Agata - czekamy na wieści !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja się tylko zamelduję..

jestem nieźle wkurw*** tyle nauki na nic. Jestem po egzaminie. Nawet jakbym się i miesiąc więcej uczyła to na nic by się to nie przydało. Chyba tylko Ci co je układali znali poprawne odpowiedzi...Pytania były z kosmosu. A byłam naprawdę przygotowana.. a tu mnie chyba nigdy żaden egzamin nie zaskoczył tak jak ten.
Dobra, nie stresuję się, w grudniu mam II podejście... :wściekła/y:

jutro napiszę więcej, jak ochłonę ;-)

Do góry