reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Osobiście polecam mleko ENFAMIL. Od 6 tygodnia życia córeczki ją dokarmiałam tym mleczkiem bo był z niej mały głodomor. Bardzo dobrze je tolerowała. Położna i pediatra doradzili mi to mleczko bo ponoć jest najbardziej zbliżone do mleka mamy. Pozdrawiam

reklama
Sade - po Sodie i Anice - to ty i Margaret jesteście następne w kolejce do rozpakowania:tak: Ale kolejkę możecie trochę przytrzymać :-)
Matko - staniki do karmienia, mleka :szok: wydaje się że to wszystko jeszcze mnie nie dotyczy, a w sumie tylko kilka tygodni zostało. Chyba zaczynam się bać.

Wczoraj z emkiem układaliśmy rzeczy maluszków - biedaczek, nie bardzo mógł pojąć te wszystkie nazwy - pajacyki, śpiochy, body, rampersy, kaftaniki;-) i dlaczego śpiochy nie służą do spania ;-)

Madmax - super, ze juz w domku. Normalnie napisalabym, ze odpoczniesz po szpitalu, ale pewnie nic z tego ;)
Dziewczyny - suwaczki piekne! Alez ten czas zasuwa!!!! Ja juz stracilam poczucie czasu - nawet nie wiem jaki dzien tygodnia. Zyje teraz Od butelki do butelki :))))
Maluchy rosna jak na drozdzach - Moj mniejszy - Samuel wyglada jak pulpet i przerosl brata. Glodomory straszne. teraz zasnely no i mam chwile na kawe...ogolnie nie jest zle, ale jak ktos pomaga - straszne jak na raz sie budza na jedzenie - wtedy taka awantura, no i musZe je karmic na dwie butelki, a to wcale nie takie proste- jednemu sie uleje, drugi sie zakrztusi... Samuel "walczy" ze spaniem... Taki maly zlosnik jest. No i juz mam po kawce ;) Buziaki dla Was wszystkich! Trzymajcie sie!!!!

Onlyone - mnie koleżanka opowiadała jak dopiero po 2,5 miesiącach opanowała równoległe karmienie z dwóch butli swoich dzieciaczków:happy: i że ją również "terroryzowały" najbardziej przy jedzeniu, bo nie wiedziała które dziecko pierwsze karmić i wpadała w panikę, bo oba się darły o jedzenie równocześnie:happy: Ale za to widok, jak razem jedzą - bezcenne:-)

Mnie oczarował taki stanik Biustonosz Slik Seamless - odzież ciążowa Piękna Mama i marzę o nim, bo mój biust powiększył się już o 1,5 rozmiaru :szok: i fiszbiny są strasznie niekomfortowe. Cena jednak też jest niezła i mam opory przed zamówieniem bez mierzenia...

Asiek - dla Ciebie ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 94
  • image.jpg
    image.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 89
Onlyone - cudne szkraby :-) tak cieplutko na serduszku się robi jak się patrzy na takie maluchy:-) no i do podwójne karmienie - szacun ;-)

Onlyone ale piękne maluszki, takie delikatne jeszcze i aż ciężko sobie wyobrazić że mogą być krzykliwi:-D nawet podobni są do siebie mocno:) człowiek rozpływa się jak widzi takie fotki:happy2:

Lilonka- jutro mam kontrole. Mam nadzieje dowiedziec sie czegos konkretnego. Obliczylam, ze od 5 tyg nie dostalam konkretnych wiadomosci o wadze dziewczynek, o ich rozwoju, w sumie to wiem tylko, ze zyja i maja sie dobrze. Niby to najwazniejsze, ale jako matka chcesz wiedziec mozliwie jak najwiecej...
Onlyone- urocze dzieciaczki. A to karmienie jedna reka, no no no;)) Dajesz rade dziewczyno;))
Asiek8282- ten biustonosz jest rewelacyjny, cena faktycznie lekko przeraza. Mam taki, ale normalny, w komplecie z majtkami. Nie czujesz, ze masz cos na sobie. Sa swietne! Moze na allegro znajdziesz tanszy. Sama zaraz zaczne szukac:))

reklama
Do góry