Miss Cinname
Fanka BB :)
Gotadora, Marcikuk - wielkie dziekuje za to,co mówicie o moim blogu! Posty właściwie pisze życie, a ze bliźniacze mamy dziela podobny los to tak wychodzi
)). Ale cieszy mnie to,bo właściwie miałam przestać pisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

pójdę po sąsiadkę
rano zimna woda dla ochłodzenia....masakra jakaś 
ile razy mi się już śniło że zaraz ma do czegoś dojść...no ale już bliżej niż dalej 

Czy to juz dobry moment by zaczynac panikować 

. A ja urodziłam początkiem 36 tc dużych, zdrowych chłopców, a Ty do tego dnia masz już dosłownie moment, więc spokojnie sobie żyj, pięknie idzie!!! A blog bittercinname
Marcysiowa cieszę się z dobrych wieści i trzymam kciuki aby dziewczynki trzymały się planu &&&& ... jak pójdzie według planu to 6 czerwca dr zrobi Ci cc a mi usg, bo mam akurat wizytę :-)
Jeszcze trochę a mnie przestanie przyjmować!!

Dzięki dziewczyny - byłam na wszelki wypadek na IP - ktg mi zrobili, wszystko jest ok.
A co do rozwolnienia - smectę piję...zobaczymy czy pomoże....
Maluszki moje wiercą się niesamowicie - zawsze tak jest jak jestem w szpitalu/na ktg - chyba nie lubią służby zdrowia, hahahha
Marcysiowa - super że wszystko jest ok, trzymam kciuki za 06.06. :-)

Bibiana tez to mam ale niestety mojego meza nie bo w plywa sobie po swiecie i dopiero za miesiac bedzie, ale nie wiem czy wtedy zakazu nie bedziemy mieli;-)i mysle podobnie jak Rozyczka ze jak juz bedziemy mogli to pewnie mi sie odechce hehe
Super Dytko ze juz w domku i ze dwoch chlopcow bedzie:-)
A nasza lista cos rzeczywiscie sie skraca i mamus nie przybywa, na koncu same z Gotadora zostaniemy hehe