Bibiana
Fanka BB :)
Dytko jak fajnie, ze Cie wypuścili, a wagą się nie przejmuj, ważne że człowieki dobrze rosną....mi też w szpitalu zrobili wyklad o moim tyciu....w ciągu miesiąca przybyło mi 1 kg a dzieci razem przybrały więcej, więc wychodzi na to, ze ja chudne, a w szpitalu waga mi spadła o 0.5 kg, ale mój lekarz mówi że jego interesuje to ze dzieci dobrze rosną, a ja se mogę chudnąć....tylko że czuję się bardzo słaba, nie odczuwam głodu, jem tylko sniadanie i obiad....obiad już tak na siłe cisne w siebie :-( ale nie umiem sie zmusić do jedzenia...
Polka ja po urodzeniu filipka odliczałam dni do sexiku
więc po połogu i wizycie u lekarza gdy powiedział ze wszystko ok i mamy zielone światełko to byłam szczęśliwa
bo też całą ciąże mielismy zakaz ze wzgledu na skurcze...
Miss od poniedziałku bedzie promocja na pieluszki w biedronce
Rózyczko ja też niestety mam te sny
najgorzej było jak w ostatni dzień w szpitalu miałam taki mega erotyczny sen...jak dobrze, ze nie badali mnie ginekologicznie 

A ostatnio mój mąż się mnie pyta czy jak mam ten krążek to czy jest mi dobrze
Polka ja po urodzeniu filipka odliczałam dni do sexiku
więc po połogu i wizycie u lekarza gdy powiedział ze wszystko ok i mamy zielone światełko to byłam szczęśliwa
bo też całą ciąże mielismy zakaz ze wzgledu na skurcze...Miss od poniedziałku bedzie promocja na pieluszki w biedronce

Rózyczko ja też niestety mam te sny
najgorzej było jak w ostatni dzień w szpitalu miałam taki mega erotyczny sen...jak dobrze, ze nie badali mnie ginekologicznie 

A ostatnio mój mąż się mnie pyta czy jak mam ten krążek to czy jest mi dobrze

szacun