Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko terminy wpisuje. Zamierzam iść na bete bo coś mi te testy nie pasująNA jakiej zasadzie wyliczasz owulację? Wpisujesz tylko teminy miesiączki, czy kontrolujesz temperaturę i śluz?
Jak testy negatywne to czekaj na okres, albo zrób betę i będziesz miala 100% pewności.
Tylko terminy wpisuje. Zamierzam iść na bNA jakiej zasadzie wyliczasz owulację? Wpisujesz tylko teminy miesiączki, czy kontrolujesz temperaturę i śluz?
Jak testy negatywne to czekaj na okres, albo zrób betę i będziesz miala 100% pewności.
Aczkolwiek właśnie mierzyłam sobie tempere wczoraj i raz 36.6 a raz 37 stopni więc możliwe że to dziś. Ale śluz taki sam jak zawsze nic się nie zmienia czyli przeźroczysty no może trochę bardziej pod biały i bezwonnyTylko terminy wpisuje. Zamierzam iść na bete bo coś mi te testy nie pasują![]()
No to taka aplikacja jest o kant d. rozbić. Nie jest miarodajna. Nic nie mówi. Owulacja mogła być później, zdarza się. Więc w sumie to nic nie wiesz.Tylko terminy wpisuje. Zamierzam iść na bete bo coś mi te testy nie pasują![]()
Ale mierzyłaś w ciągu dnia, czy rano ?Tylko terminy wpisuje. Zamierzam iść na b
Aczkolwiek właśnie mierzyłam sobie tempere wczoraj i raz 36.6 a raz 37 stopni więc możliwe że to dziś. Ale śluz taki sam jak zawsze nic się nie zmienia czyli przeźroczysty no może trochę bardziej pod biały i bezwonny
Ale mierzyłaś w ciągu dnia, czy rano ?
Czy ja wiem. Okres zawsze wyliczyła na czas. No prócz tego razu bo się spóźniaNo to taka aplikacja jest o kant d. rozbić. Nie jest miarodajna. Nic nie mówi. Owulacja mogła być później, zdarza się. Więc w sumie to nic nie wiesz.
Ale jak tyle testow negatywnych to bym się nie nastawiała.
To tak nie działaRaz rano raz w ciągu dnia