Mama23?????
Fanka BB :)
No wsumie tak . To gratulacje i życzę ci nudnej i spokojnej ciążyTakie rzeczy się zdażają... nic nie daje 100% pewności zabezpieczenia przed ciążą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wsumie tak . To gratulacje i życzę ci nudnej i spokojnej ciążyTakie rzeczy się zdażają... nic nie daje 100% pewności zabezpieczenia przed ciążą
Niestety na I badania prenatalne jest już za późno ale tak jak w poprzednią ciąże tą również będę prowadziła w tym samym miejscu więc będe miała przeprowadzone chociaż samo badanie USG przez najlepszego lekarza w moim mieście w poprzedniej ciąży konsultował mnie kilka razy uspokajał i wszystko skończyło się dobrze więc mam nadzieje że i tym razem tak będzie a tak naprawde to już mam skierowanie na II badania prenatalne bo to w sumie za chwilkę... na pierwszy rzut "oka" wszystko jest w porządku synek bardzo aktywny jak jego poprzednik, serduszko bije, siusia -nerki pracują więc jest dobrzeUff... Całe szczęście!
A zrobiła Ci lekarka badania prenatalne? Czy już za późno?
Zabezpieczalismy się prezerwatywą, ze względu na moją historie medyczną tabletki nie wchodzą już w gre a czekaliśmy na założenie wkładkiNo to gratulacjeŻyczę zdrowej ciąży
I powiedz bo mnie nurtuje, jak się zabezpieczaliście?
Jakoś sporo tu ostatnio ciąż przy zabezpieczeniach![]()
A skąd na tym etapie pewność, że synek? Jeszcze wszystko może się zmienić ;-)
Będzie dobrze. Los ma na Was plan. Niech zdrowo rośnie![]()
w poprzedniej ciąży syn był bardzo nieśmiały natomiast tutaj pierwsze co zobaczyłyśmy w weekend to siusiak wczoraj bylam juz na prywatnej wizycie u mojej lekarki prowadzacej na lepszym sprzęcie i również zostało to potwierdzoneA skąd na tym etapie pewność, że synek? Jeszcze wszystko może się zmienić ;-)
Będzie dobrze. Los ma na Was plan. Niech zdrowo rośnie![]()