Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszkaBeta bodajże do 500.000 występuje przy kosmówczaku.
Ja się zastanawiam czy lekarz mógł na USG pomylić go z krwiakiem.
No to gratulacjeWybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszka![]()
ani razu nie zdarzyło się wam się bez ? Ale złożyliście dopiero w połowie stosunku ?
Ani razu... ze względu na moją szyjkę i badania onkologiczne które musiałam przejsć czekałam na założenie wkładki...
Wybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszka![]()
To jak zabezpieczaliscie sie to jakim cudem wyszła ciąża i to już taka wysoka ?Wybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszka![]()
Takie rzeczy się zdażają... nic nie daje 100% pewności zabezpieczenia przed ciążąTo jak zabezpieczaliscie sie to jakim cudem wyszła ciąża i to już taka wysoka ?
gratulacje! Widzę, że już przetrawiłaś nowinę!Wybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszka![]()