reklama

Ciąża? Czy miałyście podobne objawy?

Hej, rok temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i od tej pory się nie zabezpieczam, natomiast miesiączki były dość regularne, poza jedną 4 miesiące temu, która spóźniła się 2 - prawie 3 tygodnie. Teraz tez się spóźnia - 5 dni. Test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywnie. Natomiast od kilku dni mam problemy ze snem, często - jak nigdy wcześniej - coś mi się śni, budzą mnie bóle podbrzusza jak przy okresie, napady ciepła, wrażliwe piersi dopiero od wczoraj, brak mdłości i wymiotów ale częste wzdęcia. Wzmożony apetyt, pogorszenie cery, zmęczenie. Nie zmieniłam diety ani klimatu a stres nie jest większy niż zwykle, nie byłam też chora. Mój organizm szaleje i zastanawiam się czy może to być ciąża, której test jeszcze nie wykazał?

reklama
Rozwiązanie
Takie objawy maga występować z wielu przyczyn. Problemy z tarczyca, niedobory witamin, cięższy niż zwykle pms. Jeśli test negatywny to albo jednak brak ciąży albo owulacji na tyle się przesunela, tym samym ew. zagniezdzenie że nie urosło jeszcze hcg.
Takie objawy maga występować z wielu przyczyn. Problemy z tarczyca, niedobory witamin, cięższy niż zwykle pms. Jeśli test negatywny to albo jednak brak ciąży albo owulacji na tyle się przesunela, tym samym ew. zagniezdzenie że nie urosło jeszcze hcg.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry