Sama już nie wiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czego tu można nie wiedzieć?Sama już nie wiem
Dziękuję za odpowiedź termin u lekarza mam we wtorek (18.08) a test zrobię jutro rano. Dziękuję jeszcze razZrób znowu test, mogła ci sie przesunąć owulacja i tamten test był za szybko zrobiony.
A najlepiej do lekarza bo duze szanse, ze jesli jest ciaza to bedzie juz ja widac
Miałam tak samo 24.01 ostatni okres w lutym nie dostałam wzięłam muteine na wywołanie okresu a okresu jak nie było tak nie było zrobiłam 2 testy wyszły negatywne. Okresu dalej nie było. Odczekałam 2 tyg i zrobiłam test 22.03 blada kreska 25.03 kreska troszeczkę mocniejsza niż 22.03 kolejny test 29.03 kreska widoczna ale też blada 31.03 poszłam do gin i okazało się że ciąża ale aż o 4 tyg młodsza. Niestety ciąży się nie udało utrzymać. Poronilam w kwietniu.Witam serdecznie wszystkie panie. Moim problemem jest biały śluz, częste wizyty w toalecie bóle brzucha i brak miesiączki od 4 tygodni. Test ciążowy robiłam tydzień po planowanym okresie którego nie dostałam ale wynik test był negatywny. Ostatnio do objaw które wymienilam doszły mdłości i zawroty głowy. Czy mogę być w ciąży? Dodam że ostatnia miesiączkę dostałam 20.06 trwała 4 dni w lipcu była planowana na 15.07 ale do dzisiaj 12.08 jej nie dostałam. Z góry dziękuję za odpowiedź [emoji3526]