maszak
Fanka BB :)
Ja betę robiłam tylko w 4 ciąży, bo musiałam wiedzieć czy test mówi prawdęPrzyrost też niewiele mówi... Brak przyrostu owszem ale sam przyrost nie daje gwarancjipo pierwszym poronieniu przestałam badań betę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja betę robiłam tylko w 4 ciąży, bo musiałam wiedzieć czy test mówi prawdęPrzyrost też niewiele mówi... Brak przyrostu owszem ale sam przyrost nie daje gwarancjipo pierwszym poronieniu przestałam badań betę
U mnie 11 dpo 22,68, druga po 72 h wynosiła 81(2 dni przed @@) ... (to I jak pisałam pierwszy i ostatni raz sprawdziłam betę i przyrosty. Mniej stresujące dla mnie były ciąże bez sprawdzania bety.Test na samym dole też jest pozytywnyja 10 dpo miałam już wyraźne testy ale generalnie kreska może się pojawić 14dpo lub później
beta może być jeszcze poniżej 100 także na spokojnie
![]()
Znajoma tak miała 4 dni po terminie @Dziękuję, Wasze komentarze dodają mi wiele otuchy w oczekiwaniu na betę. W tym na samym dole z czasem cień cienia stał się bardziej widoczny, jednak to zdecydowanie po czasie wskazanym do odczytu. Z drugiej strony tu na forum czytałam o przypadkach gdzie na bardzo wczesnym etapie, kreska/ cień które pojawiły się po czasie wskazały bardzo, bardzo wcześnie ciąże. Dlatego mam nadzieję, że ten dolny również się nie myli.
Znajoma tak miała 4 dni po terminie @Robiła test w pracy, zadowolona wyrzuciła do kosza ale coś ją tknęło i poszła grzebać w śmietniku
a tam druga kreska
ojjjjj była w szoku
dzisiaj gostek ma 3 latka
Jak beta będzie ponad 1000, wtedy lekarz cokolwiek zobaczy na usg.Dziewczyny przyszedł mój wynik bety, pozytywne testy się nie myliłyjak na 10 dni po owulacji patrząc na parametry Diagnostyki wynik chyba wygląda dobrze? Kiedy powinnam udać się do ginekologa?
W którym dniu cyklu obecnie jesteś?Dziewczyny przyszedł mój wynik bety, pozytywne testy się nie myliłyjak na 10 dni po owulacji patrząc na parametry Diagnostyki wynik chyba wygląda dobrze? Kiedy powinnam udać się do ginekologa?
No to mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Teraz na spokojnie zrób sobie przyrost po 48h lub 72 h. Do lekarza za ok.3 tygDziewczyny przyszedł mój wynik bety, pozytywne testy się nie myliłyjak na 10 dni po owulacji patrząc na parametry Diagnostyki wynik chyba wygląda dobrze? Kiedy powinnam udać się do ginekologa?