• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciaza czy to za wcześnie ?

No właściwie nic takiego nie powiedział tylko właśnie ze może być puste jajo ale może być za wcześnie i mała ciaza i poczekamy dwa tyg . A w przypadku jak już teraz nie zajdzie on bierze to w swoje skrzydła i będziemy robić tak żebym zaszła mówił coś o sprawdzeniu drożności jajowodów ale nigdy nie mailam z tym problemu w ciaze zachodziłam zawsze w 1 bez problemu donoszona jakbym nie była w ciazy , 2 się rozpadła biochemiczna , a 3 tez była bez problemu ale serduszko nie ruszyło(rzekomo tsh mogło zawinić wiec to unormowalam ) . Zrobię betę w tyg zobacz jaki jest przyrost
Czyli masz za sobą 2 poronienia z rzędu? Jakie miałaś TSH w tej trzeciej ciąży?

reklama
Tak w 3 miałam 5.8 przy 8 tyg . Potem odczekalam 3 mc po i zrobiłam spadła2,8 potem po
Miesiącu znów sprawdziłam i znów wzrosła do 4,8 i dostałam leki spadła do 0,3
Czekaj czekaj. Czyli nie dostałaś leków od razu po tym pierwszym TSH?
Poza tym szczerze mówiąc wątpię, żeby taki wynik wpłynął na poronienie.
A teraz ciągle kontrolujesz tarczycę, jesteś pod opieką endokrynologa?

Dodam jeszcze ze beta która miała 61.8 była robiona w poniedziałek w którym wyszła blada kreska na teście 3 dni wczesnej na super czułym teściem piatek rano nic nie wychodziło . Czy to mógł być zwyczajnie początek caizy a ja poleciałam do lekarza zamiast poobserwować betę i odczekać chociaż z tydzień . Wydaje mi się ze owulacja mi się obsunęła o 7 dni równe takie odniosłam wrażenie ale po owulacji tym typowym w moim przypadku jakby czegoś w brzuchu zaczelam mieć uczucie jakbym miała dostać okres do dnia dzisiejszego .

Ostatnia edycja:
Dodam jeszcze ze beta która miała 61.8 była robiona w poniedziałek w którym wyszła blada kreska na teście 3 dni wczesnej na super czułym teściem piatek rano nic nie wychodziło . Czy to mógł być zwyczajnie początek caizy a ja poleciałam do lekarza zamiast poobserwować betę i odczekać chociaż z tydzień . Wydaje mi się ze owulacja mi się obsunęła o 7 dni równe takie odniosłam wrażenie ale po owulacji tym typowym w moim przypadku jakby czegoś w brzuchu zaczelam mieć uczucie jakbym miała dostać okres do dnia dzisiejszego .
No jeśli taką betę miałaś w poniedziałek, to owulacja na pewno Ci się przesunęła.
Teraz to sobie możemy gdybać, zrób betę i wtedy zobaczymy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry