Monia0731
Fanka BB :)
sikaj ile wlezie, byle mocz był mniej więcej 2godzinny.Te z apteki ,ale dziś skoczę po nowejutro może będzie więcej widać
To testowanie jest uzależniające
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sikaj ile wlezie, byle mocz był mniej więcej 2godzinny.Te z apteki ,ale dziś skoczę po nowejutro może będzie więcej widać
No chyba więcej jak dwugodzinny. Nie myl testów owulacyjnych z ciążowymi.sikaj ile wlezie, byle mocz był mniej więcej 2godzinny.
To testowanie jest uzależniającetaka adrenalina jak się wybarwia pasek a potem szukanie pod światło 2 lini
ja uważam, że Twój test jest pozytywny i tyle też robiłam w swoim życiu i nigdy się nie wybarwiła testowa kreska. Zawsze nawet cień cienia to była ciąża.
możesz też zrobić betę i będziesz 100% pewna. Ten mój test wyżej dał betę 42
![]()
DziękujęJa widzę kreski. Z mojego anegdotycznego przykładu, każdy taki cień był ciąża. Trzymam kciuki![]()
Jest to prawdasikaj ile wlezie, byle mocz był mniej więcej 2godzinny.
To testowanie jest uzależniającetaka adrenalina jak się wybarwia pasek a potem szukanie pod światło 2 lini
ja uważam, że Twój test jest pozytywny i tyle też robiłam w swoim życiu i nigdy się nie wybarwiła testowa kreska. Zawsze nawet cień cienia to była ciąża.
możesz też zrobić betę i będziesz 100% pewna. Ten mój test wyżej dał betę 42
![]()
ja robiłam po 2h i wychodziło za każdym razem. Oczywiście najlepszy jest poranny ale ja tyle nie miałam w sobie silnej woliNo chyba więcej jak dwugodzinny. Nie myl testów owulacyjnych z ciążowymi.
baaaardzo trzymam kciuki, nastaw się optymistycznie . Oczywiście plusowy test to nie wszystko, bo liczy się przyrost i zdrowy zarodek, który jest dobrze umiejscowiony. Ale jest to początek drogi który na pewno zakończy się pozytywnie. Trzymam kciuki!!!Jest to prawdadokładnie zawsze po prostu nic nie było
no widzisz czyli cień cienia nawet a jednak beta wykazała
![]()
na moje ciąża... Daj znac
Odezwę się ranona moje ciąża... Daj znac![]()