• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciaza koncowka a zostalam sama ...

Cześć wam wszystkim 😊
Nie dawno jakieś 5minut temu założyłam tu u was konto ponieważ mam duży problem. Jestem w 32 tygodniu ciąży partner nas zostawił bez niczego nie interesuje go nic od roku się kłócimy o wszystko ubliza mi od najgorszych z pierwszego małżeństwa mam 2dzieci tylko one mi pomagaja ale mój obecny partner już nie wyprowadził się do rodziców nie pomogą mi wszystko sama robię drzewo noszę palę w piecu a on z dupa siedzi. Kocham to ale większość osób mi mów i ze on się nie zmieni i zeby m go zostawić
Pomożecie mi

reklama
Rozwiązanie
Nie on wszystko olewa i w dupie ma . Jak mamy jaką kolwiek kłótnie to jedzie do mamusi
Wiesz co, jeśli był taki od początku, to marne szanse że się zmieni ,choć jest nadzieja ze jak zobaczy swoje dziecko ,to coś w nim drgnie, ale pewności nie ma , jak chce mieszkać z mamusia to niech mieszka, po co Ci ktoś koło kogo będziesz musiała chodzić,bo on będzie miał w dupie
Przede wszystkim nie daj sobą poniewierać, może musicie porozmawiać szczerze we dwoje? Ciężko tu coś prawić, bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Z tego co napisałaś Twój partner jest nieodpowiedzialny, bo nie wyobrażam sobie, żebym w ciąży nie mogła liczyć na pomoc męża

Nie on wszystko olewa i w dupie ma . Jak mamy jaką kolwiek kłótnie to jedzie do mamusi
Wiesz co, jeśli był taki od początku, to marne szanse że się zmieni ,choć jest nadzieja ze jak zobaczy swoje dziecko ,to coś w nim drgnie, ale pewności nie ma , jak chce mieszkać z mamusia to niech mieszka, po co Ci ktoś koło kogo będziesz musiała chodzić,bo on będzie miał w dupie

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry