Teraz już wszystko wporzadku już po porodzie?Dobrze jeśli leżycie w domu. Od 32 tc leżałam w szpitalu plackiem. Zero siedzenia, zero możliwości skorzystania z toalety czy prysznica. Masakra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz już wszystko wporzadku już po porodzie?Dobrze jeśli leżycie w domu. Od 32 tc leżałam w szpitalu plackiem. Zero siedzenia, zero możliwości skorzystania z toalety czy prysznica. Masakra.
Tak to było kilka lat temu a teraz w drugiej ciąży miałam założony pessar, by zapobiec powtórce z historii. W pierwszej ciąży nagle, podczas wizyty okazało się że nie ma szyjki, rozwarcie jest już na półmetku. Na porodówce próbowali zatrzymać akcje, po nocy pełnej wrażeń udało się. . Miesiąc leżałam z pełnym rozwarciemTeraz już wszystko wporzadku już po porodzie?
Tak to było kilka lat temu a teraz w drugiej ciąży miałam założony pessar, by zapobiec powtórce z historii. W pierwszej ciąży nagle, podczas wizyty okazało się że nie ma szyjki, rozwarcie jest już na półmetku. Na porodówce próbowali zatrzymać akcje, po nocy pełnej wrażeń udało się. . Miesiąc leżałam z pełnym rozwarciem![]()
Trzymam krzciuki żeby się udało.A j bardzo różnie ,to moja trzecia ciążą dwie pierwsze to w pierwszej urodziłam w 25 tyg a w drugiej w 19 właśnie przez to że szyjka się skracała teraz szew od 8 tyg i leżę jak narazie jest ok ale obawiam się że jak bd większą ciążą to moze być różnie ,choc jestem dobrej myśli że tym razem się uda![]()
Nie zazdroszcze, mojego kolegi z pracy siostra tak miała, jak byłam bardzo zestresowana to dał mi numer do niej i opowiedziała mi jak leżała i to mnie bardzo zmotywowało, ja w 20-21 zaliczyłam kilka dni w szpitalu i od tego czasu nawet po domu bez potrzeby staram się nie wstawaćDobrze jeśli leżycie w domu. Od 32 tc leżałam w szpitalu plackiem. Zero siedzenia, zero możliwości skorzystania z toalety czy prysznica. Masakra.