Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja leżę od 6.03. Nie jest łatwo. Netflix, You tube, książki ale po jakimś czasie ma się dość.
Współczuje. I wiem jak to jest leżeć. U mnie szyjka ok ale były plamienia, odkleiła się kosmowka dwa razy, potem krwiaki, potem nisko łożysko… a jak to jest z szyjka, czy coś się zmienia z czasem? Czy już tak zostaje do końca?Trz ba być dobrej myśli że bd dobrze ,ja wierzę że doczekać do bezpiecznego czasu i bd wszystko Dobrzeja 15 tydzień zaczęłam ale leżę od początku z niewydolnością szyjki
![]()
Współczuje. I wiem jak to jest leżeć. U mnie szyjka ok ale były plamienia, odkleiła się kosmowka dwa razy, potem krwiaki, potem nisko łożysko… a jak to jest z szyjka, czy coś się zmienia z czasem? Czy już tak zostaje do końca?
W spolczuje ja spędziłam cztery dni i nie lubię szpitaliDobrze jeśli leżycie w domu. Od 32 tc leżałam w szpitalu plackiem. Zero siedzenia, zero możliwości skorzystania z toalety czy prysznica. Masakra.