Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak tak, takie same problemy od 2020Thx, Szczerze nie uważam się za głupią, co do edukacji to tak dużo kiedyś o tym czytałam ale przyznaję w obliczu czegos nad czym nie miałam kontroli panikuje i przestaje myśleć racjonalnie dlatego zwróciłam się do Was z pytaniem ... Prośba o racjonalizm żeby było mi trochę lepiej bo przyznaje oszaleje ... A niestety nawet wypowiedzi lekarzy na forach czi innych stronach internetowych mówią że jednak może być ...
O Matko i corko... u Ciebie ciąża jest WYKLUCZONA. Rozumiesz? Nie da się zajść w ciążę od ręki. Rozumiesz? Ty nawet escapelle wzięłaś niepotrzebnie.Tak tak wracam do anty hormonalnej ... A powiedzcie mi czy Endo 7.2mm byłoby wystarczające do ewentualnego zagnieżdżenia? Dodam że 2 dni po esc dostałam mocno brązowego delikatnego plamienia
TO zacznij pracować nad problemami psychicznymi zamiast uprawiac seks.No niestety te problemy psychiczne i schody na tym punkcie mają niestety bardziej skomplikowana genezę... I wierzcie mi że gdyby mi osoba postronna opowiadała o takich problemach też bym ją wyśmiała i uznała że nic z tego i wogole a sama nie potrafię racjonalnie tego ocenić ..
To zacznij się leczyć.No niestety te problemy psychiczne i schody na tym punkcie mają niestety bardziej skomplikowana genezę... I wierzcie mi że gdyby mi osoba postronna opowiadała o takich problemach też bym ją wyśmiała i uznała że nic z tego i wogole a sama nie potrafię racjonalnie tego ocenić ..