Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tak, takie same problemy od 2020Thx, Szczerze nie uważam się za głupią, co do edukacji to tak dużo kiedyś o tym czytałam ale przyznaję w obliczu czegos nad czym nie miałam kontroli panikuje i przestaje myśleć racjonalnie dlatego zwróciłam się do Was z pytaniem ... Prośba o racjonalizm żeby było mi trochę lepiej bo przyznaje oszaleje ... A niestety nawet wypowiedzi lekarzy na forach czi innych stronach internetowych mówią że jednak może być ...
O Matko i corko... u Ciebie ciąża jest WYKLUCZONA. Rozumiesz? Nie da się zajść w ciążę od ręki. Rozumiesz? Ty nawet escapelle wzięłaś niepotrzebnie.Tak tak wracam do anty hormonalnej ... A powiedzcie mi czy Endo 7.2mm byłoby wystarczające do ewentualnego zagnieżdżenia? Dodam że 2 dni po esc dostałam mocno brązowego delikatnego plamienia
TO zacznij pracować nad problemami psychicznymi zamiast uprawiac seks.No niestety te problemy psychiczne i schody na tym punkcie mają niestety bardziej skomplikowana genezę... I wierzcie mi że gdyby mi osoba postronna opowiadała o takich problemach też bym ją wyśmiała i uznała że nic z tego i wogole a sama nie potrafię racjonalnie tego ocenić ..
To zacznij się leczyć.No niestety te problemy psychiczne i schody na tym punkcie mają niestety bardziej skomplikowana genezę... I wierzcie mi że gdyby mi osoba postronna opowiadała o takich problemach też bym ją wyśmiała i uznała że nic z tego i wogole a sama nie potrafię racjonalnie tego ocenić ..