reklama

Ciąża na podtrzymaniu.

Hana89

Fanka BB :)
Witam serdecznie wszystkich. Byłam u gin i potwierdził ciąże (5t 4d). Nie widać niestety jeszcze serduszka. Biorąc pod uwagę moje wcześniejsze poronienia od razu zalecił mi przyjmować duphaston, luteinę i heparynę. Mam pytanie odnośnie skutków po przyjmowaniu tych lekow. Mam wrażenie ze wcześniej bardziej bolały mnie piersi niż teraz i nie wiem czy to dobry znak. Czy któraś z Pan mogłaby napisać czy czuła jakieś zmiany po zażywaniu wspomagaczy? Pozdrawiam :)

reklama
reklama
Dziewczyny a co powiecie o bólu brzucha w tym tyg ciazy? Czasami mnie coś mocno zaboli ale zaraz później puszcza, często mam taki ból jakbym miała zaraz dostać okres? Jak było u Was? Dodam ze nie mam żadnych plamien.
Ja też bóle miałam. Lekarz mi mówił, że to normalne. Chyba, że bardzo boli to wtedy mi kazał jechać na izbę przyjęć. Do 8 tygodnia przeszło

Od początku ciąży nie bolały mnie piersi, za to w poprzedniej ani się dotknąć nie mogłam, każda ciąża jest inna najważniejsze nie panikować i być dobrej myśli
Miałam dokładnie tak samo ! Tylko w pierwszej poronionej ciąży mnie bolały piersi. Też wariowałam, bo myślałam, że coś jest nie tak i faktycznie drugą tez poroniłam ale była wada genetyczna, a teraz w trzeciej, piersi nie bolą a wszystko jest na razie ok :)

Też się bałam. Myśli nawet podsuwały mi pomysł, że może to pozamaciczna. Przeszukałam cały internet. Ale wszystko jest dobrze. TO przez strach, po prostu tak już jest po stracie. Trudniej. Z tyłu głowy analizujemy wszystko. Mam nadzieję, że i u Ciebie będzie tez wszystko dobrze. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry