reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąza niechciana

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dlatego
Od pierwszego posta jestem zdaniem, że to temat właśnie po to, żeby nakręcić burzę.
Uwazasz ze nie mialabym co robic tylko szukac kliniki/dowiedzialam sie o tabletkach dzieki wam i to mi wystarczy zeby sobie pomoc.
Dostalam porade gdzie i czego szukac to mi wystarczylo wiecej nie mam zamiaru sie udzielać bo mam ogromnego dola i nie potrzebuje wiecej porad w tym temacie. Jakby mozna bylo usunac watek to bym po poradzie zrobila

Jestem przeciwna aborcji. Trzeba było myśleć żeby nie zachodzić, łatwo zrobić a potem jest problem jak się pozbyć.
Drażliwy dla mnie temat ale skoro to forum ja się wypowiedziałam bo mam prawo.

Ps dla pań które lubią cisnąć jednej lub drugiek
nie jestem za PIS😃
To że ty jesteś przeciwna .Masz do tego prawo .autorka chcę aborcji .
W du... wsadz sobie komentarz trzeba było myśleć żeby nie zachodzić...

Jest to niedopuszczalne nawet tu na forum pisać takie rzeczy .
Kobieta kobiecie wstyd

To że ty jesteś przeciwna .Masz do tego prawo .autorka chcę aborcji .
W du... wsadz sobie komentarz trzeba było myśleć żeby nie zachodzić...

Jest to niedopuszczalne nawet tu na forum pisać takie rzeczy .
Kobieta kobiecie wstyd
A dopuszczalne jest mówienie otwarcie o tabletkach i klinikacj aborcyjnych? Ogarnij się sama z tym wpisem nie bądź hipokrytką

Ciekawe czy kobietom po gwałcie też tak pisze 🤡
Pewnie tak .
Bo większość ludzi co jest przeciwna aborcji .twierdzi :
Po co tam szła.
Po co się tak ubierała.
Pewnie sprowokowała.

Wstyd ,wstyd i jeszcze raz wstyd by tak pisać

Powinna być czarna lista takich osób bo dla mnie to niedpuzzczalne ,napisac po co dawałaś dupy a teraz co chcesz skrobankę.
Trzeba było myśleć przed .

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry