Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od pierwszego posta jestem zdaniem, że to temat właśnie po to, żeby nakręcić burzę.To fejk na 99%![]()
Uwazasz ze nie mialabym co robic tylko szukac kliniki/dowiedzialam sie o tabletkach dzieki wam i to mi wystarczy zeby sobie pomoc.Od pierwszego posta jestem zdaniem, że to temat właśnie po to, żeby nakręcić burzę.
To że ty jesteś przeciwna .Masz do tego prawo .autorka chcę aborcji .Jestem przeciwna aborcji. Trzeba było myśleć żeby nie zachodzić, łatwo zrobić a potem jest problem jak się pozbyć.
Drażliwy dla mnie temat ale skoro to forum ja się wypowiedziałam bo mam prawo.
Ps dla pań które lubią cisnąć jednej lub drugiek
nie jestem za PIS![]()
To że ty jesteś przeciwna .Masz do tego prawo .autorka chcę aborcji .
W du... wsadz sobie komentarz trzeba było myśleć żeby nie zachodzić...
Jest to niedopuszczalne nawet tu na forum pisać takie rzeczy .
Kobieta kobiecie wstyd
A dopuszczalne jest mówienie otwarcie o tabletkach i klinikacj aborcyjnych? Ogarnij się sama z tym wpisem nie bądź hipokrytkąTo że ty jesteś przeciwna .Masz do tego prawo .autorka chcę aborcji .
W du... wsadz sobie komentarz trzeba było myśleć żeby nie zachodzić...
Jest to niedopuszczalne nawet tu na forum pisać takie rzeczy .
Kobieta kobiecie wstyd
A dopuszczalne jest mówienie otwarcie o tabletkach i klinikacj aborcyjnych? Ogarnij się sama z tym wpisem nie bądź hipokrytką
Pewnie tak .Ciekawe czy kobietom po gwałcie też tak pisze![]()
Oczywiście że jest dopuszczalne .A dopuszczalne jest mówienie otwarcie o tabletkach i klinikacj aborcyjnych? Ogarnij się sama z tym wpisem nie bądź hipokrytką
I kultury więcej proszęA dopuszczalne jest mówienie otwarcie o tabletkach i klinikacj aborcyjnych? Ogarnij się sama z tym wpisem nie bądź hipokrytką
Właśnie ciebie matka mogła usunąć już tak co napisze bo mnie wkurOczywiście że jest dopuszczalne .
Prawo tego nie zabrania .
Hipokryta idealnie siebie opisałaś.