reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąza niechciana

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pewnie tak .
Bo większość ludzi co jest przeciwna aborcji .twierdzi :
Po co tam szła.
Po co się tak ubierała.
Pewnie sprowokowała.

Wstyd ,wstyd i jeszcze raz wstyd by tak pisać

Powinna być czarna lista takich osób bo dla mnie to niedpuzzczalne ,napisac po co dawałaś dupy a teraz co chcesz skrobankę.
Trzeba było myśleć przed .
I z toba
aniaslu zrób z nią porządek

Ja kocham swoje dzieci a ty byś najchętniej usunęła więc kto jest lepszy. No wybacz nie ty
Umiesz czytać ze zrozumieniem?
Chyba nie ,jestem za aborcja .to nie znaczy że bym ją zrobila .za prawem wyboru
Sama żadnej nie miałam .
Skończyłam dyskusje
@aniaslu
Proszę o usunięcie konta tej pani
Piszę obraźliwe treści

Umiesz czytać ze zrozumieniem?
Chyba nie ,jestem za aborcja .to nie znaczy że bym ją zrobila .za prawem wyboru
Sama żadnej nie miałam .
Skończyłam dyskusje
@aniaslu
Proszę o usunięcie konta tej pani
Piszę obraźliwe treści
Oj bo widzisz, niektorym nie mieści się w głowie, że mozna walczyć o własną ciążę i jednocześnie dawać innym wybór, czy w ciązy chcą być ;)

Standard, ale no niektórych nie przegadasz, bo po prostu umysł tego nie pojmuje.

reklama
Oj bo widzisz, niektorym nie mieści się w głowie, że mozna walczyć o własną ciążę i jednocześnie dawać innym wybór, czy w ciązy chcą być ;)

Standard, ale no niektórych nie przegadasz, bo po prostu umysł tego nie pojmuje.
Dokładnie jestem tego przykładem walki i nadziei o własną ciążę którą straciłam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry