reklama

Ciąza niechciana

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No właśnie to forum , ale chyba wszystkie chcą takie odpowiedzi o jakich myślą. Nie można już inaczej bo lincz gwarantowany

W innym wątku życzyłaś dziewczynie śmierci.
W tym wątku piszesz do kogoś: szkoda, że Cię nie wyskrobali.

To wszystko świadczy tylko i wyłącznie o Tobie, choć naprawdę nie wiem jakim cudem nie dostałaś nawet ostrzeżenia - no chyba, że je dostałaś, ale nadal masz to brzydko mówiąc gdzieś.

To nie jest wątek co sądzisz o aborcji. To wątek gdzieś można znaleźć pomoc w sytuacji autorki, jak nie wiesz gdzie, to po prostu omiń.

@aniaslu

To wszystko świadczy tylko i wyłącznie o Tobie, choć naprawdę nie wiem jakim cudem nie dostałaś nawet ostrzeżenia - no chyba, że je dostałaś, ale nadal masz to brzydko mówiąc gdzieś.

To nie jest wątek co sądzisz o aborcji. To wątek gdzieś można znaleźć pomoc w sytuacji autorki, jak nie wiesz gdzie, to po prostu omiń.

@aniaslu
Brawo Olcia

O ja nie mogę 🤡
Deer Popcorn GIF

@aniaslu
Taaa ? Takie rzeczy ? Życzyć komuś śmierci a później pisać takie teksty ?

Poziom zażenowania został przekroczony do maximum w tym momencie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry