• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Obumarła - Co Mnie Czeka Dalej???

Lenko .... kazda ciaza kolejna to strach przed tym ze moze sie powtórzyc ale coz innego nam zostalo Zyc w cieniu???? Czy moze walczyc o swoje !!!!
Wierze ze bedzie Ci dane doswiadczyc ciazy a potem cudownego malenstwa tylko nie poddawaj sie

Dla Twojego Aniołka (*)

reklama
Mam do was jeszcze jedno pytanie ile czasu po takim zabiegu mozna byc na zwolnieniu?Ja dostalam 2 tygodnie czy lekarz prowadzacy ginekolog moze przedluzyc dalej zwolnienie?

Motyl 12 czytalam te prawa tam ale nie wiem czy do konca dotyczy mnie?I czy lekarz przedluzy mi zwolnienie?Niech ktoras z dziewczyn napisze ile byla na zwolnieniu po zabiegu i czy dalej sobie przedluzala.

Ja dostałam L4 na 3 tygodnie, ale mam zamiar je przedłużyć, bo dziś podniosłam torbę z zakupami i tak mnie brzuch zaczął boleć, ze odechciało mi się iść do pracy.
Zobaczymy czy gin mi przedłuży i na ile, ale myślę ze problemów z tym nie będzie, bo lepiej posiedzieć trochę dłużej na L4 i dojść w miarę do siebie, bo w końcu chcemy zostać jeszcze matkami. Zdrowie najważniejsze!!

ilonka 26 Masz racje lepiej dojsc w pelni do siebie ja tez niby dobrze sie fizycznie czuje ale jak troszke pochodze to odczuwam tez bol brzucha.A prace mam ciezka bo tez pracuje w szpitalu i zawsze duzo pacjentow wiec ciagle na nogach.Wiec mysle ze tobie tez sie uda przedluzyc l 4 zeby dojsc spokojnie do zdrowia.Trzymaj sie cieplutko.

Lenka, damy radę
a pamiętaj jak wrócisz wcześnie do pracy, to nikt ci za to i tak nie podziękuję, więc lepiej całkowicie dojść do siebie i wtedy dopiero wrócić

Witam! Własnie wrociłam od lekarza jestem w 10 tyg.ciąży to była moja juz 5 wizyta u lekarza .lekarz stwierdził , za nie ma echa zarodka juz trzeci raz .dostałam skierowanie do szpitala.czuje sie dobrze nic mi nie dolega.strasznie sie boje co to bedzie .pozdrawiam

reklama
Witam! Własnie wrociłam od lekarza jestem w 10 tyg.ciąży to była moja juz 5 wizyta u lekarza .lekarz stwierdził , za nie ma echa zarodka juz trzeci raz .dostałam skierowanie do szpitala.czuje sie dobrze nic mi nie dolega.strasznie sie boje co to bedzie .pozdrawiam
anula mocno cię przytulam, ja byłam po 3 wizycie i niestety też dobrze się czułam
i gdyby nie delikatne krwawienie to pewnie nie wiedziałabym do usg co się dzieje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry