• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40 płeć dziecka

Witam wszystkich na forum jestem tutaj od niedawna chociaż mamą od bardzo dawna
Zacznę od początku mam trójkę dzieci sami chłopcy z pierwszego małżeństwa . Od dwóch lat jestem z nowym partnerem i pragniemy córeczki bardzo . Obydwoje mamy już swoje lat ja po czterdziestce on przed pięćdziesiątką obydwoje pragniemy dzieciątka jeśli będzie to córcia on na dwóch synów ja trzech i może dla tego ta córcia tak nam w głowach poprzewracała
Pytanie jest takie czy aby nas nie poniosło w tym wieku decydować się na maleństwo i kolejne czy przy tak postępującej medycynie jest możliwość aby była ta nasza córcia proszę o opinie porady będę wdzięczna pozdrawiam

reklama
Rozwiązanie
Kiedyś wierzono, że lewe i prawe jajko odpowiada za płeć i jak komuś zależało na płci (a ze względu na czasy zależało raczej na chłopcach) to ucinano to "żeńskie" jajko. To był chyba XVII wiek
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry