reklama

Ciąża po 40

Rief po to tutaj jesteśmy byś mogła nam mdłosciami rzucac na lewo i prawo... każda z nas tutaj marudziła i wszystkie razem czekałysmy po kolei na nasze forumowe dzieci... także nie krepuj się, laptop na brzuch, pozycja horyzontalna i narzekaj:-D
Ollena nie żałuj wózka, masz lepszy więc tamten niech służy jakiemus dziecku ku jego radości:)) ale dziekuję bardzo za Wandzię i słowa uznania :)))
Pakuję przedostatni karton, tym razem moje rzeczy... w sumie zostawiłam sobie parę ubrań na teraz a reszta już leży upchana. Zostanie jeszcze karton z rzeczami Wandzi, które nosi obecnie a resztę dobytku wrzucam do wanienki i opakowana streczem wyjedzie już po mnie jeden dzien... karuzelka, mata itp które się zmieszczą do wanienki a nie wejdą w karton:))) no i oczywiście pojada moje ukochane ukochane trzy obrazy, które wszedzie sa ze mną :-D

reklama
Riefen dziekuje za info! Czytam o hodowlach i o Eternal nic zlego nie slyszalam, o Stellanova roznie. Dziekuje za namiar na pania Agnieszke, zapisuje i bede miala na uwadze gdy wroce do PL i bede juz mogla zakupic mopsika. Odratwany tez mnie interesuje, chociaz chcialabym jezdzic na wystawy moze i cos miec z zycia, robic cos fajnego:)
Aa i przede wszystkim zadna hodowla na zysk, o co to to nie, jesli p. Agnieszka hoduje z tego powodu o ktorym piszesz to jestem zainteresowana :-) Jak wszyscy pojda spac to poogladam jej profil.

Azula jesli bralabym psa rasowego, z hodowli to tylko z takiej domowej, w ogole jestem przeciwna psom w kojcach, po co komu pies jak trzya go w kojcu i jeszcze rozmnaza?
Tu w IE papierek i rejestracje psa ma sie ot tak, bez jezdzenia na zbede wystawy dlatego pseudohodoli jest mnostwo i psy sa chowane w strasnzych warunkach, raz bylismy w domu gdzie facet mial 4 rasy psow i wszystkie parki...rece nam opadly.

Jesli pies z odzysku, odratowany...moze byc obojetnie skad.

Aniu
masz racje, pewnie, niech sluzy innym. A fakt, mam lepszy wozek, leciutki, zgrabniutki i wszedzie wlizie ;-)
Pakuj sie, pakuj, pewnie stres Cie niedlugo dopadnie, ale bedzie goooooood :-)

Dziewczyneczki padam na ryj. Melduję się tylko, że już mieszkamy na wsi, dziś pierwsza noc w nowym domu, własnie sobie wode leję do wanny i uciekam spac bo nie wiem jak się nazywam, nie pamiętam kiedy taka zmęczona byłam:sorry: Paćka padła o 19.30, zobaczymy jak ta nocka w nowym pokoiku jej minie...kundle chodzą tam i z powrotem i stukają pazurami w panele:sorry: Koty poznają nowe otoczenie, darły ryja w aucie podczas transportu, ale3 chy aim sie podoba, n arazie nie wypuszczam na zewnątrz, chociaz Rudzielec już chciał iśc napie...alać wsiowe kocury...on jest straszny, jutro w dzie3n ich wypuszczę , zobacze jak się będą zachowywać;-)
Jutro tez mamy straszny sajgon....reszta rozpakunków, jeszcze jakies drobne transporty, osoby chętne na wynajem naszego M ..miałam też jechać na pogrzeb ojca kumpla, ale odpuszczam temat...niewyróbka:no:

Komora Zero hula:-D:-D :-D
Buziole!!!!!:-)

reklama
Majuska boooosko! Jak sie ogarniesz to foty i jeszcze raz foty!!!
Firma jakas Ci sprzatala ze to wszystko tak szybko?
No i jaki macie piec?kominek jest? My niestety kominka brak a piece sa w planie 2 : gazowy i drzewny (tak to sie zwie?).dla mnie gazowy a mm jak chce to niech sie brudzi reszta. Ciekawam reakcji kociej ferajny na przestrzen ogrodowa:) no i Packi pokoju i jej samej w nim. No wszystkiego jestem ciekawa!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry