reklama

Ciąża po 40

witam i ja :-)
po jajecznicy, kawie i kawie :-)
Kuba był łaskaw śpiąc do 7:40 :-) a teraz wrzuca klocki a to do wiaderka a to do ciężarówki ... jest zabawa.
Wszystkiego najlepszego dla Panny Wandy i Pana Kuby :-)
Katrina nie widziałąm tej kaszki - może dlatego nie kupiłam bo czy na mleko czy na wodę to te wszystkie kaszki są mało smaczne :-( Każę swemu m. nabyć ją :-D ponieważ dał ciała po calaku to mam nadzieję że ddo lubelli pojedzie po nia żeby nie narazić sie tylko na c.d. gniewu bogów :-D
cd na grupie :-D

reklama
Dzień dobry niedzielnie :-)

W sumie to jestem wyspana choć Julka rozrabiała od 6 pomiędzy nami. Ilez to razy można siadać z pozycji na plackach i kłaść się z rozmachem na plecy? Mozna. Dwie godziny .

Katrina - a widzisz . O takiej mannie nei pomyślałam. Ciekawe czy można ja podawać dzieciom takim małym. MM nie można gotować wiec raczej an wodzie bym musiała robić.

Uściski dla Wanduli i Kubuli z okazji 7 i 5 miesięcy :)))))

Katrina to kiedy się to stało ,że Kuba już 5 miesięcy skończył:szok::-D.Gratki dla Kubusia:-).Ollena jak tam 3 dniówka jest wysypka czy to jednak co innego.Zoyka mannę możesz dawać spróbuj serków homo,biszkopta bułkę z mlekiem,jajko.Ja mieć mało czasu bo M przyniósł filmy i odtwarza przez kompa ,a jego siadł więc muszę się dzielić własnym dobrem:wściekła/y::angry::-D.Jakoś przeżyjemy:tak:Trochę mało nasze ciężarówki zaglądają.Dziewczyny jak wasze rosnące w brzuszkach dzieciaki się sprawują:-)

Zoyka mozesz ugotowac manne na wodzie i dolac na koncu mleko mod. Bedzie najs, ale to tez utuczacz dzieckowy ;-)

Mamy typowa 3-dniowke, czyli 3 dni wysokiej goraczki a dzis wysypka:-) dziecko wrocilo do zywych! Potwierdzily sie moje przypuszczenia...

Katrina happy 5 months! ;-)

Zoyka - sprawdź na opakowaniu jak kupisz tę kaszkę, czy to musi być na gotującą się wodę. Bo ja chyba robiłam czasami tak, że MM rozrabiałam w b. gorącej wodzie, być może, że nawet we wrzątku, wsypywałam tę kaszkę, poczekałam aż troszkę napęcznieje i wtedy studziłam.

Dziewczynki dziękuję bardzo w imieniu Kubusia - dziś wieczorkiem stuknie 5 miechów. Szok!!!

Aniu - Wandzi tez wszystkiego dobrego z okazji następnej miesięcznicy!!!!

Zoyka zazdraszczam takich widoków.Aniu no fakt Wandusia 7 ma miesięcy:-):tak::-D niech nam dalej rośnie zdrowo:tak:.My dziś ospale żyjemy po kościele był spacer potem obiadek ,a teraz tata i córa śpią:-)

Malutka śpi, ja zrobiłam wobec tego małe prasowanie i oglądam teraz telewizję. Trochę nudny niedzielny wieczór... zmęczona jestem już bardzo obowiązkami dla dwóch osób które muszę ogarnąć w pojedynkę. Do tego @ i źle się czuję a przecież ani dziecko, ani pies tego nie pojmą. Dopiero za trzy godziny będę mogła się połozyć... przecież trzeba iść na spacer z Tabrisem... Ech.....

Trochę mało nasze ciężarówki zaglądają.Dziewczyny jak wasze rosnące w brzuszkach dzieciaki się sprawują:-)

O, i zajrzałam i patrzę, jak Wasze maluchy rosną. Dopiero co Katrina rodziła "na moich oczach". I bardzo Wam zazdroszczę, bo ja dopiero za 2 miesiące, jajko już znoszę, nie wiem, co ze sobą zrobić, gdzie się podziać, nic mi się nie chce.
A chodzenie i siedzenie niemożliwe, coraz gorzej z oddychaniem i spaniem - budzę się wiele razy i przewalam na drugi bok... Oj, już chcę dzidzi, jak WAM FAJNIE!

reklama
dobry wieczór :-)
kaszy manny z lubelli nie ma u mnie na wsi :-( ale m. kupił inną i ... rozgotowałam jabłuszko wrzuciłam 3 łyżeczki kaszy manny i pogotowałam 3 minuty, szczypta cynamonu i ... Kubie Ojcu smakowało :-D Młodziak wciągnął banana ...
Moje ciało idzie jutro do pracy, we wtorek jak wstanę rano to pójdę na utoczenie krwi. Morfologia i takie tam reumatyczne :-( ciezkie jest zycie staruszki a tu dziecia trzeba wychować, wyedukować i wyekpeddiować w świat ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry