No i jak tam po przepisie ?? gdyby nie Ollena to przegapiłabym..a tak ubawiłam się setnie Beatką i Żabcią

Zoyka ja i na 50 metrach nie miałam problemu z nieodzywaniem sie i ignorem przez pół roku
...taka jestem, nie męcze sie z tym, jak mnie ktoś wqrwia to go unikam po prostu i dobrze mi z tym, nie umieram wtedy z nieszczęścia, robię co lubię i już, przeciez moje życie nie całe kręci sie wokół Marsjanina
zresztą dzisiaj z nim z 5 słów zamieniłam

Zoyka ja i na 50 metrach nie miałam problemu z nieodzywaniem sie i ignorem przez pół roku
...taka jestem, nie męcze sie z tym, jak mnie ktoś wqrwia to go unikam po prostu i dobrze mi z tym, nie umieram wtedy z nieszczęścia, robię co lubię i już, przeciez moje życie nie całe kręci sie wokół Marsjanina
zresztą dzisiaj z nim z 5 słów zamieniłam
, ale Rejlłęj Sentral Stejszon wypowiedziane z silnym brytyjskim akcentem w autobusie poprawiło mi humor na cały poniedziałek 

,a tego nie lubię wolę film.O czym to tak mniej więcej i gdzie ewentualni stare odcinki znajdę?U nas nocka jako tako ale rano to zwlec się ni e mogłam w piecu zgasło i rozpalać na nowo trza było.Krzyże ,korzonki ,rwa nie wiem ale schylać się nie mogę ,a jak już to z łzami w oczach to ta niby wiosna tak na mnie działa ja chcę taj prawdziwej z bzami i jaskrawą zielenią ,a nie wilgocią i psimi odchodami

No i te jego prezenty....lubię to