reklama

Ciąża po 40

Tez nie oglądam przepisu ale ja to mało co oglądam tzn nie bardzo lubię seriale bo potem jak nie obejrzę jakiegoś odcinka to mi żal doopę ściska:tak:,a tego nie lubię wolę film.O czym to tak mniej więcej i gdzie ewentualni stare odcinki znajdę?U nas nocka jako tako ale rano to zwlec się ni e mogłam w piecu zgasło i rozpalać na nowo trza było.Krzyże ,korzonki ,rwa nie wiem ale schylać się nie mogę ,a jak już to z łzami w oczach to ta niby wiosna tak na mnie działa ja chcę taj prawdziwej z bzami i jaskrawą zielenią ,a nie wilgocią i psimi odchodami:wściekła/y:

Azula tu jest wszystko, ale to sporo oglądania :)

Odcinki - Przepis na życie – Oficjalny serwis serialu - TVN

jak przeoczysz jakiś odcinek, to można go sobie tu obejrzeć też ;)

reklama
AZula mam to samo od wczoraj. Szalałam z Julka na dywanie i łupnęło. Porobiłam trochę ćwiczeń i jest lepiej ale boli.

Majuska bo akurat był w Dzień dobry TVN i śpiewał i te jego paluszki..brr..

Moja Julka jakoś dużo je. Właśnie zjadła kaszkę na gęsto ze 150 ml wody i poprawiła całym bananem. Gdzie ona to mieści ?
A teraz przyszła Babcia i jej daje truskawki zmiksowane działkowe i Julka gębulę otwiera nadal.

Jezuu ja dzis zwariuje!!
Mia nie dosc, ze w nocy nie chce spac ani chwili w lozeczku to teraz w dzien tez! Jest 12 a ona jeszcze nie spala od rana, ja sie zastrzele. Do lozeczka i wycie, donosze zabawki ale NIE, ona chce do mnie i do lozka :(
Jejku co ja mam zrobic???
Wiem, ze mowilam ze nie ptrzeszkadza mi spanie z nia. Ale zrobilo sie tak, ze co ja wstaje siku czy sie przekecam to ona sie budzi i musze dosypiac albo porpstu zaczyna szalec. Wykoncze sie. Odkladam do lozeczka..wrzask!
Ratunku.

Zgadzam sie, ze serial jest mistrzostwem! :-)

Azula tera kazdy serial mozna doogladnac w necie, tzn Wy w PL, ja mam trudniej.

Zoyka o co chodzilo z tym? 'Olena - Mia wie co dla niej niedobre.' Nie mam kolezanki takiej zeby ze mna poszla do dr. Pojedziemy po Patryka do przedszkola, mm wysadzi nas pod przychodnia a z Mia wroci do domu.

ten Szpak to porazka! Ani to to spiewa, ani wyglada. Jego pazurki pomalowane mnie mrozily ale dzis mial french manicure! no prosze!!

Ostatnia edycja:
Spiewa to to niezle, w kazdym badz razie potrafi, mnie tylko przeszkadza fakt ze nie do konca wiadomo czy to samczyk czy samiczka. Jakos nie przemawia do mnie metroseksualizm.

Olena no chodziło o to ze nie chce iść do Przychodni bo wie ze tam zarazki są.

Nie spaneim się nei przejmuje bo Julka tez tak ma. Wczoraj np spala tylko godzinkę.
Koleżanka mnie natchnęła i zrobiłam Julce stronę na FB :D

Ja tez... To ladna dziewczynka, obawialabym sie ze jakies bydle moze sie nad fotkami slinic...

Moje dziecko uklada kubki. piramidki nie robi bo nie wychodzi mu rowno i spadaja, ale wklada mniejsze w wieksze...

Ostatnia edycja:
Zmieniłam ustawienia prywatności. W sumie macie rację ale z drugiej strony chciałabym aby ktoś dostrzegł jej buzię bo jest wyjątkowo fotogeniczna i dla świata jakby.

klaczku to dobra wiadomość bo oznacza ze lada chwila Karol będzie juz potrafił zajmować sie sobą poprzez zabawę. Nie mogę sie doczekać az Julka będzie potrafiła układać i budować.

jak odzwyczaić dziecko piszczenia. ? Ześwirować można.

Dziewczyny jakich macie w PL dostawców energii ? Ma któraś ENEĘ ?
Pamiętacie te fakturę moja 1500 zl ? Rozłożyli mi ja na 4 raty ale Biuro Obsługi Klienta ogólnopolskie. ENERGA z Gdańska nic o tym nie wie i przysyła wezwania przedsadowne na kwoty które sa do placenia w kwietniu i w marcu. JA odpisuje , załączając ich pisma w ktorych mi rolozyli na raty , po czym ENERGA ze Słupska przysyła wypowiedzenie umowy z powodu zaleglej platnosci (ktora de facto jest rozlozona na raty - a pierwsze dwie raty juz zaplacilismy). No wq..ia mnie to.
Siedzę i piszę pisma w których to trzem rożnych placówkom ENEGRII SA załączam inne pisma i ustalenia z tej samej Firmy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jest, to prawda... NIe wiem jak pogodzic jedno z drugim... U mnie na profilu roi sie od fot Karola, pilnuje tylko zeby nie byly jakies takie typu dziecko na nocniku, w kapieli, czy rozebrane. Kiedys widzialam stronke pedofilska na NK... Teksty do zdjec dzieci, takich niewinnych, zwyklych zdjec typu wlasnie dziecko na nocniczku... Szlo sie porzygac. Komentarz o cycuszkach (doslownie) i... no, kobiecych narzadach u dziewczynki, a to dziecko mialo moze ze 2 latka... Ohyda! I chyba mnie to uczulilo... Kiedys robilam swoim dzieciom zdjecia nago, Karol nie ma ani jednego na ktorym mialby gola pupe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry