reklama

Ciąża po 40

reklama
No dziewczyny Asiu co tam.Sandy i Kłaczek trzymam nadal kciukasy.Malfi dobrze,że cukrzyca pod kontrolą.Zoyka szczęście ,że ciastolina.Ollena robaki te najczęstsze jak owsiki czy glista ludzka nie pochodza od zwierząt nawet wesz.Można sie zarazić poprzez niemyte owoce i warzywa lub używanie tych samych z osobą zarażoną przyborów toaletowych.Psy mają swoje własne glisty od kota czy szczura ewentualnie można sie zarazić toksoplazmozom (ale to nie robak)

Azula nawet nie od kota, tylko od kociego goowna, musiałoby wejść np za paznokieć, a potem ktoś musiałby go sobie obgryźć:-D:-D:-D...smacznego:-p

Sandy melduj co tam usłyszałaś, kciuki masz, jak zawykle zresztą &&&&

Kłaczku co Ci przyjdzie z zamartwiania, jeszcze więcej zmartwień co najwyżej...puść to, jestes twarda babka, dasz radę ze wszystkim, jesteśmy z Tobą:tak:

Andzike to jakas pierdoła pewnie, żuczki i szerszenie są nie do zdarcia. Ja miałam kiedyś błękitnego szerszenia :-D , Polówka - turkusowy metalik, boski był, 11-to latek, jeździłam tym ze 3 lata, nawet oleju nie sprawdziłam ani razu, potem się jeszcze ładnie sprzedał:-D, a potem chyba jeszcze z raz się sprzedał, bo ode mnie poszedl do Mielca, a ja go potem w Lubaczowie widywałam :-D Teraz się wożę cytrynką, też wiekową, ale lubię ją :) Ostatnio postanowiłam sobie przyciągnąc VW Golfa, ale wypaśną nówkę, jak sie uda to dam znać:-D zawsze mi ten Golf po glowie chodził :-)

Azula a czy ja powiedzialam, ze robaki od zwierzat? zeby sie zarazic od zwierzecia trzeba sie bawic w kupie i np wlozyc rece do buzi. No i taka kupa wlasnie w takim piasku moze byc i wystarczy golym tylkiem na to usiasc;)
Tokso tez od zjedzenia kupy kota;)

Klaczku trzymam kciuki!

Sandy bardzo bardzo mi przykro, przytulam! trzymaj sie jakos..

Hej Dziewczyny, mam skurcze co ok. 15 minut i już zaczynają nieźle boleć .... Doktorek mój ma dzisiaj dyżur dzienno - nocny , powiedział że jutro kroplówka z OCT jeśli nic się nie rozstrzygnie.
Wczoraj nie pisałam, bo kryzys miałam... zostałam tak zbadana, że myślałam że ręka gina wyląduje w moich migdałkach ..trauma. Potem spałam... w nocy już były jakieś skurcze, ale chciałam SPAĆ ...i od rana napier....ją... może do nocy urodzę bez kroplówki. Oby. Trzymajcie za mnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry