reklama

Ciąża po 40

Sandy...o matko...dlaczego tak się dzieje.....????

Asiu ten gin to Ci chyba zrobił masaż szyjki, a to jest straszne, zwykłe badanie nie bolałoby tak:no: No nic....teraz jest ważne, , niech sie szybciutko rozkręca i Ninka do mamy wyskakuje:-)

reklama
Sandy- baaaaardzo mi przykro!!:-(

Kłaczku-powoli- wiesz, że na tym etapie 2 dni dają baaaardzo dużo!

Asia- to badanie na pewno przyśpieszyło akcję porodową. Mi też tak dr przyśpieszał poprzednie porody. Faktycznie nie było to przyjemne...Ale po nocy szło jak luxtorpeda...Tak więc jest ofromne prawdopodobieństwo, że dziś przywitasz się z maleństwem:-D

Sandy przykro mi:-(.Asiu Majuska chyba ma rację mnie położna masaż szyjki zrobiła to mimo skurczybyków myślałam ,że mnie patroszą :szok:ale urodziłam dzięki temu mam nadzieję ,że szybciej:tak:Kłaczku nic sie nie martw i poczekaj:tak:.Mój M stwierdził ,że jest dla mnie bardzo miły bo poszedł z nami do Biedronki:szok::szok::szok: bo mnie wkurzac zaczoł i prawie by z tego była awantura.Tą Biedronką mnie po prostu rozśmieszył do łez:cool:

Kogos w szpitalu olsnilo, zadzwonila pielegniarka, ze nie bedziemy robic drugiej betki, tylko 06.03. mamy scan. Bardzo dobrze - betka w sumie w temacie ew. pustaka nie daje nic, a scan... bedzie polowa 8 tygodnia, to juz powinno na bank byc serducho, o zarodku nie wspominajac. Szlag mnie z nerwow trafi.

Mia sie przemieszcza na tylku. Posadzilam i zastanawiam sie po jakims czasie dlaczego obrocona, dlaczego dalej itp. A ona sie przesuwa :-) nie bedzie chyba raczkowania, Patryk juz raczkowal jak samochodzik i stawal w jej wieku. A ona siedzi... ale mysle, ze w koncu cos sie wiecej zmieni;)

Cześć,

Sandy smutno mi. Trzymaj się.

klaczku daj sobie czas. To jeszcze za wcześnie.

Asiu też pomyślałam o masażu szyjki. Jest bolesne ale pomaga w akcji porodowej.

Ledwo dycham... zrobiłam wyprawę autobusem do Ustki na porodówkę bo moja klientka rozwarcia miała o 13 godz 3 cm a ja po dokumenty musiałam bo do 28.02 muszą umowę podpisać a bank się czepia pierdołków . Nie wiem jak my to zrobimy ale podpisać muszą do 28.02 i chyba jutro będę błagała panią z banku aby poszła na porodówkę z tą umowa. Potem gnałam do Słupska poskanowac i piechotą 3 km na peryferia Slupska nadać kurierem przesyłkę bo tam zadne autobusy nie jeżdżą. Na szczęście spotkałam koleżankę i mnie z powrotem przywiozła z tego DHLa.
MM zabrał auto i pojechał do gdańska...

Dziewczyny wyciagalyscie keidys gumę z pralki, tę pomiedzy bębnem z drzwiczkami ? Dzisiaj jak wiszalam pranie Julka sobie grzebała w pralce. Wyciągnęła dwa pieniążki z tej gumy. Zajrzałam tam a tam brud i szlam. JAk to wyczyścić ?

witajcie

Sandy - cholerka nawet nie wiem co Ci napisać, poza tym, że jest mi strasznie przykro.

Kłaczku - do 3-ciego niedaleko, nie stresuj się.

Asiu - trzymamy kciuki, żeby juz szybciutko Ninka wydostała się na druga stronę.

Nie pamiętam co komu jeszcze... nocka znowu taka SE, bo Kubula ma katar i budził się z płaczem ze 3 razy.

reklama
klaczku a mi sie wydaje, ze betka to wszystko wyjasnia bo jak nie ma zarodka to betka wychodzi za niska. no ale do 6tego chwila, dasz rade.

Zoyka to sie czysci normalnie, pamietam ze mama to czyscila ale nie wiem czym, chyba wygrzebac trzeba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry