Ollena w którym dokładnie miejscu podgryza te łapy, czy cos poza tym sie jej dzieje, np. na skórze, czy wypada jej jakos nadzwyczaj dużo sierści, jak z apetytem? Mi przychodzi do głowy jedynie alergia, ale zapytam naszej wetki co to może być, opisz mi najdokładniej jak możesz co to sie dzieje, byc może cos na tle psychicznym ? ( oby nie)
Ufff, miałam aktywny dzień, z rana kontrola inspekcji sanitarnej w naszym przytulisku, potem szybkie ogarnięcie domu, gabinet i byłam w końcu na spotkaniu z tym wetem, który mi proponowal współprace odnośnie strzyżenia, no i wróciłam lekko padnięta. Sama nie wiem co robić, bo niby oferta spoko, 2 razy w tygodniu robota u niego w lecznicy z wyposażonym juz we wszystko saloniku, bardzo ładnym, warunki finansowe do przyjęcia, ale mam zgryz, bo jak 3 razy w tygodniu będę w lecznicy tu gdzie teraz na popołudnia, i tam pojade na cały dzień od 10-18 ( dojazd 30 min ) to praktycznie Paćki w tygodniu na oczy nie będę oglądać, tyle co rano przed żłobem i przed kąpielą...no i co tu robić

Od
Asi żadnych wieści????
A
Kłaczek zwykle bardzo aktywna, gdzie?
że nie wspomne o
misi, Ance D i Flo...zaginęły w akcji