Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To Jaś równo rok młodszy od Amelki czekam na foty
.Ollena ,Majuska ,Zoyka śliczne córeczki ,a każda inna ale przepiękne wszystkie w swej odmienności.U nas tez po imprezce .Spodziewałam się rowerka dla małej ,a tu zebre FP dostała i fotelik i kask do rowera ale kask rozmiar S najmniejszy o kilka centymetrów za duży podszyliśmy już piankę i na razie tak popróbuję po polnych drózkach pojeździć .A tu kilka fot

super, że masz takie miłe wspomnienia z porodu, ja zaraz po urodzeniu Kacpra nie wspominałam tego jako najlepsze wydarzenie w życiu (u nas nie udało się uniknąć vacum
), ale im więcej czasu mija tym milej to wspominam :-) No i czekamy na zdjęcia małego Jaśka :-)
kolega, który z nami był twierdzi, że był jeszcze mniejszy jak go pierwszy raz widzieli
a teraz gwiazdor siedział i czarował uśmiechem
Niestety Magda nie wspomina porodu tak miło jak Malfi, ale najważniejsze, że mały jest już na świecie i że wszystko w porządku :-)
) jest bardzo przejęty i cały czas asystuje przy Jaśku.
tylko uśmiechu trochę brakuje...
dla niego to szczypior, karczochy, brokuły, rabarbar właśnie, a wczoraj stanęło na patykach
jakaś marsowa dysfunkcja mózgu
). A Julka to już prawie dorosły człowiek! :-)
).