Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To Jaś równo rok młodszy od Amelki czekam na foty
.Ollena ,Majuska ,Zoyka śliczne córeczki ,a każda inna ale przepiękne wszystkie w swej odmienności.U nas tez po imprezce .Spodziewałam się rowerka dla małej ,a tu zebre FP dostała i fotelik i kask do rowera ale kask rozmiar S najmniejszy o kilka centymetrów za duży podszyliśmy już piankę i na razie tak popróbuję po polnych drózkach pojeździć .A tu kilka fot

super, że masz takie miłe wspomnienia z porodu, ja zaraz po urodzeniu Kacpra nie wspominałam tego jako najlepsze wydarzenie w życiu (u nas nie udało się uniknąć vacum
), ale im więcej czasu mija tym milej to wspominam :-) No i czekamy na zdjęcia małego Jaśka :-)
kolega, który z nami był twierdzi, że był jeszcze mniejszy jak go pierwszy raz widzieli
a teraz gwiazdor siedział i czarował uśmiechem
Niestety Magda nie wspomina porodu tak miło jak Malfi, ale najważniejsze, że mały jest już na świecie i że wszystko w porządku :-)
) jest bardzo przejęty i cały czas asystuje przy Jaśku.
tylko uśmiechu trochę brakuje...
dla niego to szczypior, karczochy, brokuły, rabarbar właśnie, a wczoraj stanęło na patykach
jakaś marsowa dysfunkcja mózgu
). A Julka to już prawie dorosły człowiek! :-)
).