• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Zoyka jajko mąka rozrobić z trocha wody i na gotująca się zupę wlewać i mieszać tak po brzegu ale nie za szybko z umiarem.Za którymś razem na pewno fajna wyjdzie ale dopiero ćwiczenia czynią mistrzem :tak:mam nadzieje ,że już tym razem się udadzą.

reklama
Lane kluski nie sa trudne, ale jak Ci nie wychodza, Zoyka, sprobuj zrobic kladzione - jesli zrobisz je drobne, bede doskonale w kalafiorowej.
Moje dziecko wciaga watrobke. Udalo mi sie wreszcie dorwac ten drobiowy podrob (wieprzowej nie znosze, a drobiowej nigdzie nie bylo) w muzulmanskim sklepie (nawet zoladki mieli, jutro gulaszyk bedzie) i testowalam na dziecku - wcina az mu sie uszy trzesa. :-)
Na kolacje mu zrobie kluseczki serowe, tez bedzie sobie sam jadl, a to teraz podstawa apetytu. :-D

Ale mi smaka narobilyscie kluskami wszelakimi!

Zoyka ale zima idzie wiec i dzialka sie dla mamy skonczy! zreszta chyba jest istota rozmuna i bedzie umiala zrozumiec pewne rzeczy jak domniemam ;)

Azula
a jakby Twoja synowa przyjechala z synem i zajelaby sie Amelka? nie ma co odwlekac niektorych spraw..

Majuska
mam prosbe... orientujesz sie moze lub moglabys spytac swojego weta czy ja mam jakakolwiek szanse wziac wymaz od Poli i zawiesc do PL zeby tam wet to zbadal? jest taka opcja? Ona sie zje.. dalam jej te sterydy ale wiem ze to rozwiazanie na chwile jesli w ogole :(

Tak się tylko zamelduję, bo jakoś weny mi brak :-( coraz zimniej, ciemniej, w pracy nerwówka, czwarty tydzień jestem bez P. w tygodniu i chyba mam dość...:no: zmęczonam i zniechęconam :-(
Flo - jak Maksiowe podwozie?

Hejka
Wczorajsze sadzanie na nocniku skonczylo sie posiusianiem wykladziny i to z mojej winy, bo jak dziecko wolalo o kupe to jej nie uwierzylam :baffled: Wanda bardzo podobnie wymawia niektore slowa i kupa to jest "kuka" ale znowu oko to "koko", kolko to "kuko" i musze sie domyslac o co w danym momencie chodzi i tak pomylilam kupe z kolkiem. :baffled: Kupa poszla w pampka a jak ja jednak posadzilam to wstala i nasiusiala sobie obok. Na szczescie nie boi sie nocnika i siada na nim bez krzyku z wyraznym zadowoleniem.
Zoyka sprobuj zrobic kladzione, na lane trzeba miec wprawe i zrobic ciasto dobrej gestosci. Z mama musisz porozmawiac zeby sie nie przemeczala i dbala o siebie.
Ide na kawe, nie wyspalam sie

reklama
Ollena to szybciej Ty byś przyjechała.Adam nie ma nawet pracy on ma służbę .Nawet z urlopu mogą go odwołać .Urlop ma jak mu dadzą.Nawet Natalka nie bardzo ma możliwość pójścia do lekarza z sobą bo problem był co z Boryskiem .Anka no u mnie beee to kupa lub jakiś mega śmieć .Och chciało by się już by dzieci ładnie wołały i robiły gdzie trzeba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry